Julkaistu    |  Päivitetty 
Aimo Salonen

Hyppy korokkeelle ja ei kun poseeraamaan hevihengessä

Kuten kuvasta näkyy, Emmy Karlsson (Ruotsi), Antra Karkla (Latvia), Ellen Meijer (Tanska), Nathahé Grtada (Skotlanti), Ateliers Corada (Ranska) ja Brenda Bruton (Yhdysvallat) ottivat MM-kisan tosissaan ja kyräilivät toisiaan. Kuva: Hanna-Mari Lappalainen Kuten kuvasta näkyy, Emmy Karlsson (Ruotsi), Antra Karkla (Latvia), Ellen Meijer (Tanska), Nathahé Grtada (Skotlanti), Ateliers Corada (Ranska) ja Brenda Bruton (Yhdysvallat) ottivat MM-kisan tosissaan ja kyräilivät toisiaan. Kuva: Hanna-Mari Lappalainen
Mitä ajattelitte, kun saitte kutsun Joensuuhun?

–  En minä saanut kutsua. Kutsuin itse itseni, vastasi Latvian MM-edustaja Antra Karkla.

Elettiin torstaita, hevineulonnan MM-kisapäivää. Aikaa iltapäivän lämmittelyyn ja lavaan tutustumiseen oli kolmisen tuntia. Finaalivetojen alkaminen odotti kuuden tunnin päässä.

Karjalan Heili oli saapunut Taitokorttelin sisäpihalle tekemään videohaastattelua ja ruotsalainen Emmy Karlsson oli hypännyt tiiliseinän vieressä olleelle korokkeelle jo siinä vaiheessa, kun Heilin kaksikko vasta pähkäili keskenään, missä oikein kuvataan ja mitä taustaa vasten.

Oheisen kuvan tekstistä ei käy ilmi, kuka on kuka. Lehtiöön kun piirtyi nimiä eri järjestyksessä kuin mihin kilpailijat lopulta asettuivat.

Karklan ja Karlssonin lisäksi kuvassa joka tapauksessa ovat Ellen Meijer (Tanska), Nathahé Grtada (Skotlanti), Ateliers Corada (Ranska) ja Brenda Bruton (Yhdysvallat)

Voisitteko antaa näytteen vedosta, jonka illalla esittelette yleisölle?

–  Emme, joku vastasi.

–  Mehän olemme kilpailijoita. Emme me muille paljasta, mitä aiomme tehdä.

Eli te kovasti kyräilette siinä toisianne?

–  Kuten kuvasta näkyy.

Heili alkoi kysellä kliseitä ja sai kysymysten arvoisia vastauksia. Joensuu on oikein kaunis kaupunki.

– Tänä aamuna saimme upean aamiaisen, joku sanoi.

Millä tavalla upean?

Katsokaa video sivulta http://www.heili.fi sekä YouTuben Heilikanavalta.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä