Julkaistu    |  Päivitetty 

Bussiliikenteessä muutoksia Ilosaarirockin aikana – non-stop busseja ja lisävuoroja luvassa

Bussiliikenteessä muutoksia Ilosaarirockin aikana – non-stop busseja ja lisävuoroja luvassa Jarno Artika

Joensuun bussiliikenteessä on joitakin muutoksia Ilosaarirockin vuoksi tällä ja ensi viikolla. Linnunlahdentie on suljettu liikenteeltä Ilosaarirockin aikana, joten Jojo-liikenteen bussilinjat 5 ja 103 eivät kulje Linnunlahdelle/Urheilupuistoon asti. Näiden linjojen päätepysäkki on tilapäisesti Papinkadulla evankelis-luterilaisen kirkon kohdalla.

Non-stop bussikyydit Ilosaarirockista kulkevat perjantaina ja lauantaina kello 22–03 ja sunnuntaina kello 22–02 Marjalaan, Hukanhaudalle ja Utraan. Non-stop kyydit lähtevät Länsikadulta Louhelan kentän kohdalta. Jos matkustajia ei ole reitin loppuun asti, bussit palaavat takaisin Länsikadulle.

Perjantai-iltana aikataulun mukaiset yövuorot Hammaslahteen, Kontiolahdelle ja Liperiin ajetaan Länsikadun kautta, Keskusurheilukentän kohdalta. Lauantai- ja sunnuntai-iltoihin on lisätty yövuorot päälavan ohjelman päättymisen jälkeen.

Bussilipun hinta maanantaista perjantaihin kello 10–14 ja kello 18 jälkeen sekä koko lauantain ja sunnuntain on kaksi euroa yhdelle vyöhykkeelle ja kolme euroa kahdelle vyöhykkeelle.

Ilosaarirockin aikaiset bussiaikataulut voi tarkistaa osoitteesta https://jojo.joensuu.fi/-/bussiliikenne-ilosaarirockin-aikana-2019.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä