Julkaistu 

Vähävaraisten perheiden lapsille kerätään koulureppuja

Vähävaraisten perheiden lapsille kerätään koulureppuja Riikka Kurki

Hope ry ja OP Pohjois-Karjala keräävät kolmatta kertaa yhteistyössä heinäkuun ajan koulureppuja, jotka lahjoitetaan vähävaraisten perheiden koulutietä aloittaville lapsille.

Reppu joka selkään -kampanjassa kuka tahansa voi tehdä reppu- tai penaalilahjoituksen lapselle. Penaaliin lahjoittaja voi valikoida koulutarvikkeet, kuten kynän, kumin ja viivoittimen. Lahjoittajien toivotaan pakkaavan repun siististi ja lahjoitettavien reppujen toivotaan olevan uusia. Kampanja alkoi maanantaina 1.7. ja jatkuu 31.7. asti.

Lahjoituksen voi toimittaa heinäkuussa OP Pohjois-Karjalan Joensuun konttoriin aukioloaikoina maanantaina ja perjantaina kello 10–16 ja tiistaista torstaihin kello 10–13 tai postitse osoitteella OP Pohjois-Karjala, Koskikatu 9, 80100 Joensuu.

Konttorista löytyvällä lahjoituspisteellä voi myös kirjoittaa avunsaajalle terveisensä reppuun sujautettavalle kortille. Osuuspankki toimittaa reput paikalliselle Hope ry:n toimintaryhmälle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuun alussa suoraan repun saajille.

Keräys järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017, jolloin reppuja kerättiin tuhansia. Vuonna 2018 reppuja kerättiin 2 500 lapselle eri puolilla Suomea. Tänä vuonna reppuja kerätään ympäri Suomen lähes 70 paikkakunnalla.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä