Julkaistu 

Riveriaan 19 Taitaja-mitalia ja Taitajien Taitaja

Taitaja 2019 -tapahtuma järjestettiin Joensuun areenalla ja sen ympäristössä. Marko Puumalainen Taitaja 2019 -tapahtuma järjestettiin Joensuun areenalla ja sen ympäristössä.

Ammattitaidon Suomen mestaruudet ratkottiin tällä viikolla Joensuussa 21.5.–23.5. Taitaja 2019 -tapahtumassa. Riveriasta Taitaja-finaaliin osallistui 32 kilpailijaa. Lisäksi näytöslajeissa kilpaili kolme riverialaista nuorta.

Riveriaan saatiin Taitaja 2019 -kilpailussa yhteensä 19 mitalia: 7 kultaa, 7 hopeaa ja 4 pronssia sekä yksi hopeamitali näytöslajissa. Mitaleita tuli enemmän kuin aiempina vuosina.

Vuoden 2019 Taitajien Taitaja on automaalauksessa kilpaillut Emilia Pääkkönen Riveriasta. Hän sai palkinnoksi vuodeksi käyttöönsä uuden Nissan Qashqain, jonka luovuttivat yhdessä Veljekset Laakkonen Oy ja Nissan Nordic Europe Oy. Taitajien Taitajaa kuvataan luonteeltaan positiiviseksi, avoimeksi, huomaavaiseksi ja upeaksi oman lajinsa sekä ammatillisen koulutuksen edustajaksi.

Lisäksi Riveriasta kultaa saivat Tapio Turunen kuljetuslogistiikasta, Heikki Toropainen ja Tero Piipponen pelituotannon parilajista, Petra Kasurinen turvallisuusalasta, Veikka Raassina automaatioasennuksesta sekä Benjam Partio elektroniikasta.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä