Julkaistu 

YleXPop avaa Joensuun kesän ensi viikolla – mukana muun muassa Pyhimys, Gasellit ja Etta

YleXPop järjestetään kauppatorilla 1.6. Mikko Makkonen YleXPop järjestetään kauppatorilla 1.6.

YleX:n jokakesäinen ilmaistapahtuma YleXPop saapuu Joensuuhun 1. kesäkuuta. Tapahtuma järjestetään kauppatorilla, jossa on kaksi lavaa: YleXPop päälava ja YleX Stage. Artistit esiintyvät kello 16–22.30.

Lavalle nousevat Pyhimys, Gasellit, Ruusut, Tuure Boelius, Cledos, Etta ja Ida Paul & Kalle Lindroth. Päälavalla juontavat YleX Aamun Ville ”Viki” Eerikkilä ja Juuso ”Köpi” Kallio. YleX Stagella illan hostaavat Uuden musiikin X:n Anne Lainto ja Ida Karimaa. Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön.

Joensuun kaupungin nuorisopalvelut, nuorisovaltuusto, Vaara-kirjastot sekä Bastante skateboards ja Rujo Ry järjestävät päivän aikana toimintaa Keskusaukion Sinisellä virralla kello 16–22. Paikalle rakennetaan väliaikainen skeittauspaikka, johon voi tulla skeittaamaan oman laudan kanssa. Paikalla on myös nuoret DJ:t. Nuorisopalvelut tarjoavat hattaraa ja pullovettä sekä jakavat ekologisia ilmapalloja.

Nuorille järjestetään tapahtumaan ilmaisia kuljetuksia Enosta, Tuupovaarasta ja Kiihtelysvaarasta. Ilmoittautuminen kuljetuksiin, tarkemmat aikataulut sekä reitit löytyvät osoitteesta www.nuortenjoensuu.fi. Kuljetuksiin tulee ilmoittautua perjantaihin 24.5. mennessä. Kuljetukset ovat päihteettömiä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Torikauppa toimii normaalisti tapahtuman ajan, mutta myyntipaikat siirretään 29.5.–3.6. kävelykadulle ja Keskusaukion Siniselle virralle.

Torikatu suljetaan yleiseltä liikenteeltä 1.6. kello 8–2.6. kello 8 torin kohdalta Siltakadun ja Koskikadun väliltä. Joukkoliikenteen bussit liikennöivät normaalisti Koskikadulla. Myös taksitolppa säilyy nykyisellä paikallaan torin kulmalla.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä