Julkaistu 
Aimo Salonen

Rennosti voikkaa, volttia ja parkouria

Miira Voutilainen löytää Nepenmäen koulun pihalta monia rakennelmia, joita voi hyödyntää freegymissä. Aimo Salonen Miira Voutilainen löytää Nepenmäen koulun pihalta monia rakennelmia, joita voi hyödyntää freegymissä.

Perjantaina 10. toukokuuta on Unelmien liikuntapäivä – kaikenlaisen liikunnan kokeilu- ja pop up -päivä, jolloin kuka tahansa voi järjestää liikuntatapahtuman ja olla mukana rakentamassa eri ikäisille yhteisiä kokemuksia. Joensuun Katajan voimistelijat esitrtelevät tuolloin tulevan kesän uutuuttaan freegymiä.

Kyse on voimistelua, voimaharjoittelua, voltteja ja parkouria yhdistelevästä rennosta liikkumisen muodosta, jolla Kataja pyrkii saamaan toimintaansa mukaan myös poikia. Vetäjinä ovat freegym-koulutuksen hankkineet voimisteluvalmentajat Miira Voutilainen, Liljamari Härkin ja Alexandra Konovalova.

 

Ilmainen freegymin kokeilu on Nepenmäen koululla Unelmien liikuntapäivänä perjantaina 10. toukokuuta kello 17–18. Tunnin mittaiset harjoitukset alkavat samassa paikassa maanantaina 3. kesäkuuta. Enemmän aiheesta voi lukea keskiviikkona 15. toukokuuta ilmestyvästä Karjalan Heilistä.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä