Julkaistu 

Kuvakisa: Millainen on oma hetkesi?

Kaikilla on tietysti viikossa ainakin se yksi oma hetki, kun luetaan Heiliä, mutta mitä muuta omaan aikaan kuuluu? Hanna-Mari Lappalainen Kaikilla on tietysti viikossa ainakin se yksi oma hetki, kun luetaan Heiliä, mutta mitä muuta omaan aikaan kuuluu?

Karjalan Heili aloittaa uuden keväisen kuvakisan, jossa haetaan kuvia omasta ajasta.

Kaikkihan sitä joskus tarvitsevat: omaa aikaa – oli se sitten kuppi kahvia lehden tai älypuhelimen ääressä, vaahtokylpy kynttilänvalossa, pihatöitä, punttisalia tai hyvinvointia tavalla tai toisella.

Koska #omaaika-hashtagia on käytetty Instagramissa jo vajaat 15,5 tuhatta kertaa, seulotaan Heilin kilpailuun osallistuneiden kuvat tällä kertaa hashtagilla #miunaika.

Ota siis kuva omasta ajastasi ja lisää se Instagramiin hashtagilla #miunaika, lähetä kuva suoraan Heilin toimituksen sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla Miunaika, tai lähetä kuva Heilille Facebook Messengerin välityksellä.

Heilin toimitus poimii kuvat ja voi julkaista niitä sekä paperi-Heilissä että Heilin sosiaalisen median kanavissa, minkä lisäksi Heilin arvovaltainen raati palkitsee onnistuneita otoksia elokuvalipuin.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä