Julkaistu 

Jukola sulautuu Pohjois-Karjalan Osuuskauppaan

Jukolan Osuuskaupan kokoukseen osallistui 16.4. yli viisisataa äänioikeutettua. Jaakko Pikkarainen Jukolan Osuuskaupan kokoukseen osallistui 16.4. yli viisisataa äänioikeutettua.

Jukolan Osuuskaupan osuuskunnan kokous hyväksyi 16.4. suunnitelman Jukolan sulautumisesta Pohjois-Karjalan Osuuskauppaan, PKO tiedottaa. Nurmeksessa järjestetyssä kokouksessa sulautumissuunnitelma sai äänestyksessä yli 2/3 kannatuksen. Kokouksessa oli kaikkiaan 537 äänioikeutettua.

– Jukolan osuuskunnan kokouksen päätös mahdollistaa fuusion etenemisen, mikä on äärimmäisen hieno asia. Seuraavaksi sulautumiseen ottaa kantaa PKO:n hallitus. Mikäli hallitus hyväksyy sulautumisen, sen jälkeen PKO:n hallintoneuvosto ja edustajisto päättävät tarvittavista sulautumissuunnitelman mukaisista sääntömuutoksista ja henkilövalinnoista, PKO:n hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo tiedotteessa.

Osuuskuntalain mukaan sulautuminen on toteutettava kuuden kuukauden kuluessa sulautumispäätöksestä. Tavoitteena on, että sulautuminen on saatu valmiiksi 1. syyskuuta mennessä.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä