Julkaistu 

Uriah Heep esiintyy lokakuussa Joensuussa

Uriah Heep Legends nähtiin Ilovaarirockissa vuonna 2012. Jarno Pääkkönen Uriah Heep Legends nähtiin Ilovaarirockissa vuonna 2012.

Brittiläinen rocklegenda Uriah Heep saapuu lokakuussa Suomen-kiertueelleen, jonka aikana yhtye esiintyy myös Joensuussa Carelia-salissa sunnuntaina 20. lokakuuta.

Yhtye on ainoan alkuperäisjäsenensä, kitaristi-laulaja Mick Boxin, luotsaama. Vuonna 1969 perustettu yhtye vieraili Suomessa edellisen kerran kesällä 2018. Joensuussa yhtye on nähty viimeksi Ilovaarirockissa vuonna 2012 Uriah Heep Legends -versiona.

– Jos joku kysyisi minulta kuinka monta kertaa Uriah Heep on käynyt Suomessa, niin vastaisin, etten tiedä. En ole pitänyt lukua, mutta monen monta kertaa. Ja aina yhtä mielellään, sillä Suomella ja suomalaisilla faneilla on jo vuosikymmenet ollut ihan oma, erityinen paikkansa sydämessäni, Mick Box kertoo tiedotteessa.

Uriah Heep kiertää tiedotteen mukaan maailmaa yhä lähes kahdensadan keikan vuositahdilla. Yhtye on käynyt läpi liki viidenkymmenen vuoden aikana lukuisia miehistömuutoksia. Tällä hetkellä kokoonpanossa toimivat Boxin lisäksi laulajana Bernie Shaw, kosketinsoittajana ja laulajana Phil Lanzon, rumpalina ja laulajana Russell Gilbrook sekä basistina Davey Rimmer.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä