Julkaistu 

Perinteinen kaupunkiviirikilpailu käynnistyy taas

Viime vuoden voittajaviirin teemalla "Yhteinen tie" suunnitteli Pasi Immonen. Kimmo Kirves Viime vuoden voittajaviirin teemalla "Yhteinen tie" suunnitteli Pasi Immonen.

Kaupunkiviirin suunnittelukilpailu on käynnistetty taas Joensuussa, tiedottaa kaupunkikeskustayhdistys Virta. Kilpailun teemaksi on tänä vuonna nimetty "Joensuun virta". Kilpailu on kaikille avoin, ja ehdotukset tulee toimittaa 22.3.2019 mennessä kaupunkikeskustayhdistykseen.

– Olemme usein saaneet palautetta siitä, että miksi kesäviirit roikkuvat valaisinpylväissä vielä marraskuussa, kertoo Virran toiminnanjohtaja Anne Vänskä tiedotteessa.

Vänskän mukaan syy tähän on kustannussäästö.
– Kesäviirit on otettu pois samalla, kun jouluvalot on asennettu, jotta vältytään kaksinkertaiselta työltä. Ja siksipä tästä eteenpäin kutsummekin viirejä nimellä kaupunkiviiri, jotta ne voivat nimensä puolesta koristaa kortteleita ja kujia vaikka läpi vuoden, Vänskä kertoo.

Voittajaviirin suunnittelija julkistetaan Kesäntekijäisissä kauppatorilla perjantaina 24. toukokuuta, jolloin myös uusi viiri jo liehuu saloissa. Voittajalle on luvassa 500 euron palkinto, minkä lisäksi kilpailussa nimetään kaksi 150 eurolla palkittavaa kunniamainintaa. Lisätietoja ja ohjeet osallistumiseen löytyvät Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virran kotisivuilta osoitteesta joensuunvirta.fi/uutiset.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä