Julkaistu 

Arja Koriseva tukee Kiihtelysvaaran uuden kirkon rakentamista konsertilla

Arja Koriseva tukee Kiihtelysvaaran uuden kirkon rakentamista konsertilla Aimo Salonen

Kiihtelysvaaran pitäjän järjestöt tempaisevat uuden kirkon hyväksi järjestämällä Arja Korisevan tukikonsertin liikuntasalilla sunnuntaina 31.3.2019. Laulajaa säestää Minna Lintukangas, joka toimii Korisevan kapellimestarina ja assistenttina konserttikiertueiden osalta.

– Kiihtelysvaaraan Arja Koriseva löydettiin Arto Nybergin ohjelman perusteella. Ohjelmassa tuli esille, että hän on seurakuntavaaliehdokkaana. Sittemmin vaalien jälkeen hänet on valittu Toivakan seurakunnan kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi, kertoo Kiihtelyksen kyläyhdistyksen puheenjohtaja Eevi Väistö tiedotteessa.

Väistö otti yhteyttä Korisevaan ja pyysi häntä kirkkotalkoisiin. Korisevalla oli heti vastaus valmiina: ”Tulen, kun vain aikataulu järjestyy”. Samalla Koriseva kertoi olleensa Kiihtelysvaaran kirkon paloa edeltävänä iltana esiintymässä, kun eräs kiihtelysvaaralainen oli tullut kysymään: ”Milloin tulet meidän kirkkoomme laulamaan.” Laulaja oli todennut: ”Sitten, kun pyydetään”.

– Tapahtuma on jäänyt Arja Korisevan mieleen, kun seuraavan aamuna tuli tieto Kiihtelysvaaran kirkon tuhoutumisesta. Nyt hän on yhdessä säestäjä Lintukankaan kanssa tulossa esiintymään uuden kirkon tueksi. Konsertin toteuttavat Kiihtelysvaaran pitäjän järjestöt yhdessä, Väistö kertoo tiedotteessa.

Tilaisuudessa on mahdollisuus lahjoittaa Kiihtelysvaaran kirkkokeräykseen. Tapahtumaan osallistuvat myös kirkkokeräyksen suojelija, piispa Jari Jolkkonen sekä konkreettiseen tukemiseen kirkkokeräysesitteessä kannustava kaupunginjohtaja Kari Karjalainen.

Konserttiin on mahdollista myydä kolmesataa lippua, joista jäljellä on noin sata. Konsertin järjestäjät pyytävät yleisöä saapumaan tilaisuuteen hyvissä ajoin. Autojen pysäköintiä joudutaan tekemään kylän parkkipaikoille, joista on järjestetty bussikuljetus.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä