Julkaistu 

Otto-automaatteja korvataan maaliskuussa Nosto-automaateilla

 Kaikki S-ryhmän ja PKO:n toimipaikoissa olevat Otto-automaatit on vaihdettu Nosto-automaatteihin maaliskuun loppuun mennessä. Anu Saarelainen Kaikki S-ryhmän ja PKO:n toimipaikoissa olevat Otto-automaatit on vaihdettu Nosto-automaatteihin maaliskuun loppuun mennessä.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa tiedottaa vaihtavansa toimipaikkojensa Otto-automaatit Nosto-automaateiksi maaliskuun alussa. Automaatit vaihdetaan Joensuun Prismassa sekä Utran, Niinivaaran ja Lieksan S-marketeissa.

S-ryhmä aloitti vuonna 2017 Otto-automaattien vaihtamisen Nosto-käteisautomaatteihin. Kaikki S-ryhmän ja PKO:n toimipaikoissa olevat Otto-automaatit on vaihdettu Nosto-käteisautomaatteihin maaliskuun 2019 loppuun mennessä.

Nosto-käteisautomaattiyhteistyö mahdollistaa automaattien aiempaa vapaamman sijoittelun. Nosto-käteisautomaattien käyttö on asiakkaalle samanhintaista kuin muidenkin automaattien käyttö, ja käteistä voi nostaa kaikkien pankkien korteilla. Tarkka hinta riippuu asiakkaan oman pankin palveluhinnastosta. Nosto-käteisautomaateista löytyvät tutut ominaisuudet, kuten käteisnosto ja saldotiedustelu. Nosto-käteisautomaatista saa nostettua myös kymmenen euron seteleitä.

Otto-automaattien poiston jälkeen Nosto-käteisautomaatit asennetaan toimipaikkoihin muutaman päivän kuluessa, joten automaattien käyttöön voi tulla muutaman päivän katkoja.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä