Julkaistu 

Itä-Suomen yliopiston harjoittelukoululle puoli miljoonaa euroa tasa-arvoisen peruskoulun kehittämiseen

Itä-Suomen yliopiston harjoittelukoululle puoli miljoonaa euroa tasa-arvoisen peruskoulun kehittämiseen Marko Puumalainen

Itä-Suomen yliopiston harjoittelukoulu on saanut Opetushallitukselta puolen miljoonan euron rahoituksen tasa-arvoisen peruskoulun tutkimusperustaiseen kehittämiseen, Itä-Suomen yliopisto tiedottaa. Hankkeen tavoitteena on edistää Opetus- ja kulttuuriministeriön asettaman Peruskoulufoorumin tavoitteita oppimisen edistämisestä, hyvinvoinnin vahvistamisesta ja opetussuunnitelman toteuttamisen tukemisesta.

Joensuun normaalikoulu koordinoi hanketta, jossa laadukasta peruskoulua kehitetään yhdessä Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon kuntien (koulujen) kanssa. Kohti hyvinvoivaa ja oppivaa kouluyhteisöä -hanke toteutetaan yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ohjauksen koulutuksen, erityispedagogiikan oppiaineen ja kauppatieteiden laitoksen kanssa. Lisäksi tutkimus- ja kehittämishankkeessa ovat mukana Itä-Suomen aluehallintovirasto sekä akateemisia mentoreita Jyväskylän, Tampereen ja Lapin yliopistoista.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä