Julkaistu    |  Päivitetty 

Eväskontti valittiin Keski- ja Itä-Suomen parhaaksi K-supermarketiksi

Eväskontin Anu ja Marko Kosunen. Sami Myllys Eväskontin Anu ja Marko Kosunen.

K-supermarket-ketju on palkinnut Suomen parhaita kauppoja, ja Joensuun Hukanhaudalla sijaitseva K-supermarket Eväskontti palkittiin alueensa parhaana asiakastyytyväisyydestä sekä suunnitelmallisesta ja aktiivisesta kaupan kehittämisestä.

K-supermarket Eväskontin voittoa perusteltiin seuraavasti: Kauppiaspari on tehnyt suunnitelmallista ja johdonmukaista työtä kaupassa valikoiman ja palvelun kehittämiseksi. Aktiivinen kauppiaspari kuuntelee erityisellä tarkkuudella asiakastoiveita. Hyvä työ tehdään joukkueena koko henkilökunnan voimin.

– Asiakkaat ratkaisevat onnistumisemme. Palkitsemme vuosittain sellaisia kauppoja, joiden asiakastyytyväisyys on korkealla. Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitetään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Ajankohtaisuus ja ruokaosaaminen näkyvät kaikissa näissä kaupoissa: ne innostavat kokeilemaan uutta sekä inspiroivat asiakkaitaan syömään paremmin, kertoo K-supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

K-supermarket Eväskontin kauppiaina toimivat Anu ja Marko Kosunen.

– Oli kunnia päästä Eväskonttiin kauppiaaksi vuonna 2016. Meillä oli selkeä visio perinteisen kauppapaikan kehittämiseksi, ja uusia ideoita tulee koko ajan. Uskomme sen vaikuttavan myös henkilökunnan viihtyvyyteen. Saamme hyvästä ilmapiiristä, laajasta valikoimasta ja ystävällisestä palvelusta paljon positiivista palautetta. Haluan kiittää voitosta sekä asiakkaitamme että henkilökuntaamme. Tämä palkinto motivoi meitä kehittymään entistäkin paremmaksi ruokakaupaksi, kertoo Marko Kosunen.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä