Julkaistu 

Lunta Ilosaaressa -talvifestarin ohjelma täydentyi – teemana after ski

Ilosaareen nousee maaliskuussa lämmitetty tapahtumateltta. Kuva: Yrjö Pietarinen Ilosaareen nousee maaliskuussa lämmitetty tapahtumateltta. Kuva: Yrjö Pietarinen

Lunta Ilosaaressa -tapahtuma palailee tänä vuonna juurilleen, kun maaliskuun 15.–16. päivinä järjestettävä talvifestivaali pidetään uudistuneeseen Ilosaareen nousevassa lämmitetyssä tapahtumateltassa.

– Tavoitteena on osoittaa, että talvi ei ole Ilosaaressa järjestettäville tapahtumille este, ja festivaali voidaan järjestää myös lumen ja jään keskellä. Kertoo Kerubin tuottaja Erkka Parkkinen.

Lunta Ilosaaressa tuo kaupunkiin kahdelle illalle jakautuvan esiintyjäkattauksen. Perjantaina 15.3. jo aikaisemmin julkaistujen J. Karjalaisen sekä Jarkko Martikainen & Luotetut miehet -kokoonpanon lisäksi ohjemassa on stand upia. Lavalle hauskuuttamaan nousevat koomikot Anitta Ahonen sekä Ville Saarenketo.

Lauantaina festivaalilla illan aloittaa energistä rockia soittava joensuulaisbändi Luukas Oja. Luukas Ojan jälkeen lauantai-iltaa jatkaa elektropoppia esittävä Ruusut ja illan huipentumana lavalle nousee Sanni.

Festivaalin teemaksi on lumisen talven myötä nousemassa after ski -henkinen hauskanpito ja iloittelu.

– Vaikka ulkona ollaan ja maaliskuussa onkin vielä useimmiten hanki maassa ja kylmät kelit, saadaan tapahtumateltassa varmasti lämpö nousemaan ja tunnelma kattoon. Uskoo tuottaja Parkkinen.

Vahvojen artistien lisäksi tapahtumateltassa on tarjolla DJ-musiikkia sekä after ski -henkeen sopivia tarjoiluja. Ilosaaren alueelle on suunniteltu myös teemaan sopivaa somistetta ja tekemistä.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä