Julkaistu 

Huomenna saa töllistellä ikkunan läpi

Kuosikulman ikkunaa peittävät pahvit poistetaan torstai-iltana, ja viikonlopun ajan harjoituksia voi seurata Joensuun keskustassa ikkunan läpi. Viikonloppuna aletaan pystyttää lavasteita Carelia-saliin, jonne myös harjoitukset siirtyvät ensi viikolla. Kuosikulman ikkunaa peittävät pahvit poistetaan torstai-iltana, ja viikonlopun ajan harjoituksia voi seurata Joensuun keskustassa ikkunan läpi. Viikonloppuna aletaan pystyttää lavasteita Carelia-saliin, jonne myös harjoitukset siirtyvät ensi viikolla.

Joensuun oopperayhdistyksen tuottama Figaron häät alkaa valmistua. Tammikuun harjoitukset aloitetaan vielä jo syksyltä tutusta paikasta Kirkkokadun ja Siltakadun kulmauksesta, vanhasta Kuosikulman myymälästä. Ensi viikolla harjoitukset siirtyvät esityspaikalle Carelia-saliin.

Tekijäryhmän syksyllä antaman lupauksen mukaisesti Kuosikulman ikkunoita peittävät pahvit poistetaan ja esityksiä saa vapaasti seurata ikkunan läpi torstaista 10. tammikuuta kello 17 alkaen.

Viikonlopun aikana Carelia-saliin rakennetaan lavasteet, ja puvutkin valmistuvat tällä viikolla. Figaron häiden ensi-ilta on Carelia-salissa perjantaina 25. tammikuuta.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä