Julkaistu    |  Päivitetty 

Mestari Kemppaisesta JoMan toimitusjohtaja

Vuodesta 2016 saakka Super-JoMa Oy:n toimitusjohtajana toiminut Tomi Kaksonen jätti toimitusjohtajan tehtävät 31.10.2018. Uutena toimitusjohtajana aloittaa pelaajauransa Joensuun Mailan paidassa mestaruuteen päättänyt Jonne Kemppainen.

–  Kuluneet kaksi vuotta ovat olleet todella mielenkiintoisia ja tapahtumarikkaita. Olosuhteet ovat parantuneet Suomen parhaiksi ja urheilullisella puolella olemme vakiinnuttaneet asemamme miesten Superpesiksen kärkikolmikossa. Suomen mestaruuden myötä osoitimme, kuinka hyvin asiat täällä urheilullisesti osataan, kommentoi Tomi Kaksonen.

–  Olen erittäin onnellinen, että Jonne jatkaa minun jälkeeni. Jonnella on virtaa, näkemystä ja uskallusta mennä eteenpäin.

Toimitusjohtajan pestin vastaanottava Jonne Kemppainen on pelannut viisi kautta Joensuun Mailan paidassa ja mies on toiminut pelaamisen ohella seuran myyntipäällikkönä syksystä 2014 lähtien. Kemppaisen pesti toimitusjohtajana käynnistyy 1.11.2018.

–  Aloitan innostuneena. Olen saanut olla mukana seuran kehityksessä viimeiset vuodet. Olemme luottaneet omaan näkemykseemme niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Tarkoituksena on jatkaa samalla linjalla, kommentoi Kemppainen.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä