Julkaistu 

Länsikatu 28:n yleisavain päätyi varkaille - poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista varkauksista

Joensuussa Länsikatu 28 -osoitteessa murtauduttiin työmaakoppiin tiistaina 28.8. kello 16 – keskiviikkona 29.8.kello 7 välisenä aikana. Varkaiden haltuun päätyi erilaisia työkaluja sekä taloyhtiön yleisavain.
Poliisille on tähän mennessä selvinnyt, että kyseisen taloyhtiön pyörävarastosta ja ainakin yhdestä asunnosta on anastettu omaisuutta. Tapauksia tutkitaan kahtena varkautena ja yhtenä törkeänä varkautena.
Poliisi pyytää Länsikatu 28 -osoitteen asukkaita ilmoittamaan mahdollisista tekoihin liittyvistä havainnoistaan taloyhtiön alueelta ja tarkastamaan, onko asunnoista hävinnyt omaisuutta.
Mahdollisista havainnoista sekä ilmi tulleista uusista rikoksista pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai virka-aikana Joensuun poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455.
Poliisi kertoo, että taloyhtiön lukot on vaihdettu 29.8. iltapäivällä, eikä anastetulla yleisavaimella ole enää mahdollista päästä taloyhtiön tiloihin.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä