Julkaistu    |  Päivitetty 

Kansainväliset Suurmarkkinat torstaina Joensuuhun

Kansainväliset Suurmarkkinat torstaina Joensuuhun Hanna-Mari Lappalainen

Kansainvälisiä Suurmarkkinoita vietetään Joensuussa 9.–12. elokuuta. Markkinoiden tämän vuoden teema on "makujen maailma".

Suurmarkkinoille on tänä vuonna ilmoittautunut mukaan ennätysmäärä kauppiaita, yhteensä 120 kappaletta 30 eri maasta. Eurooppa on markkinoilla vahvasti esillä, mutta mukana on kauppiaita ympäri maailmaa aina Pohjois- ja Etelä-Amerikasta, Aasiasta, Afrikasta ja Australiasta saakka. Tämän vuoden markkinoiden erikoisuutena on suuri Australia-osasto, jossa on tarjolla muun muassa kengurupurilaisia ja krokotiilipihvejä. Tämän lisäksi paikan päällä tulee olemaan esimerkiksi saksalainen hiiligrilli bratwursteineen, australialainen BBQ-ravintola, espanjalainen Churros-paikka, italialainen pasta- ja pizzaravintola, gambialainen ravintola, belgialainen vohvelipaikka, ranskalainen creperie ja perinteinen Leenan lettukahvila erikoislettuineen.

Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla nähdään ruokakojujen lisäksi myös lukuisia käsityöläisiä sekä Tivoli Christers.

Markkinat ovat avoinna torstaista lauantaihin kello 10–20 ja sunnuntaina kello 10–18. Suurmarkkinat pidetään Joensuun matkustajasatamassa, Rantakadulla sekä ympäröivillä alueilla.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä