Julkaistu 

Ura uusiko urkenevi!

Outo Jänis on Rantakentän kasvatti, joka ottaa nyt tuntumaa myös JoMan kotistadioniin. Hanna-Mari Lappalainen Outo Jänis on Rantakentän kasvatti, joka ottaa nyt tuntumaa myös JoMan kotistadioniin.

Jänis innostui iskemään yhden lyönnin vielä virallisen pesiskuvauksen jälkeen. Kannattaa katsoa myös se video!

Jänis loikkaa Niinivaaran vesitornilta pesäpallostadionille, missä hän yrittää osua palloon.

Tuloksen voi katsoa videolta, joka löytyy YouTuben Heilikanavalta sekä Heilin Facebookista. Kannattaa katsoa myös viikon kuluttua julkistettava video, missä jänis paljastaa kasvonsa ja kokeilee vielä kertaalleen lyömistä ilman naamaria.

Kuka hän on? Elokuvalippujen arvonnassa ovat mukana he, jotka antavat oikean vastauksen keskiviikkoon 18. heinäkuuta mennessä.

1) Outo Jänis, alkaako Heilin videosta sinulle uusi ura pesäpalloilijana?
– Tätä täytyy nyt ehdottomasti harkita! Josko se lyönti sieltä löytyisi. Myös tuo oikean käden räpylä pitäisi varmaan jo ostaa uusi....

2) Pesäpalloilullisesti olet Kiteen Rantakentän kasvatti. Minkä verran sydämesi on alkanut sykkiä JoMalle?
– Kyllä sydän on alkanut sykkiä kovin myös JoMalle. Nyt puitteet ovat erinomaiset täällä maailman hienoimmalla pesisstadionilla. Täytyy tulla aistimaan tunnelmaa JoMan pelissä – siitähän se sykkiminen myös paljon riippuu. Pelitapahtumalla on iso merkitys itse pelin lisäksi.

3) Roolejahan sinulla riittää. Kuinka hyvin olet alkanut viihtyä tässä uusimmassa, viranhaltijan roolissasi?
– Viihdyn työssäni aivan loistavasti! Alku on sellaista hirmuista haipakkaa, eikä jatkokaan osoita hiljenemistä. Tämä on äärettömän mielenkiintoinen työ – ja laaja-alainen. Koko osaamisensa saa laittaa likoon.

4) Sielultasi olet taiteilija. Onko sinulla juuri nyt työn alla jotakin, josta ehkä voimme uutisoida jossakin vaiheessa?
– Kyllä minulla on tarkoitus myös sillä saralla vielä tehdä työtä. Kunhan nyt ensin asetun paikoilleni ja pääsen istumaan rannan kiville... sieltä ne uudet melodiat ja tarinat alkavat syntyä.

5) Vanha yhtyeesi esiintyy Ilosaarirockissa. Milloin sinut nähdään Laulurinteellä?
– No ainakin katsomossa nähdään usein.

6) Elämme Joensuun vilkkainta tapahtumaviikkoa. Mitä tärppiä suosittelet?
– Voi, näitä tärppejä kyllä riittää. Toivon, että yleisö löytäisi rokkiviikon aikana myös Joensuun musiikkijuhlien korkeatasoisiin konsertteihin. Nyt kyllä tapahtuu ihan joka kulmalla. Toivon myös, että CMX:n ja kaupunginorkesterimme yhteistyö Ilosaarirokissa huomataan. Se on erittäin hieno ja rajat ylittävä yhteistyö kahden hyvin erilaisen musiikkigenren välillä. Tällaista linjaa haluan meidän jatkavan!

Arvauksia jäniksen henkilöllisyydestä voi laittaa keskiviikkoon 18. heinäkuuta saakka osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä