Julkaistu 

Non-stop-bussikyydit huristelevat rokin aikana

Non-stop-bussikyydit huristelevat rokin aikana Marko Puumalainen

Jojo-bussien liikenteessä on pieniä muutoksia Ilosaarirockista johtuen torstaista 12.7. maanantaihin 16.7. saakka. Linnunlahdentie on suljettu liikenteeltä, joten bussilinjat 5 ja 103 eivät kulje Linnunlahdelle/Urheilupuistoon asti. Näiden linjojen päätepysäkki on tilapäisesti Papinkadulla ev.lut. kirkon kohdalla.

Ilosaarirockista lähtee non-stop-bussikyyditys perjantaina ja lauantaina kello 22–03 ja sunnuntaina kello 22–02 Marjalaan, Hukanhaudalle ja Utraan. Bussilipun hinta on maanantaista perjantaihin kello 10–14 ja kello 18 jälkeen ja koko lauantain ja sunnuntain kaksi euroa. Bussit lähtevät Länsikadulta, Louhelankentän ja keskusurheilukentän edestä.

Bussireit ovat seuraavanlaiset: Marjalan suuntaan Länsikatu-Kirkkokatu (Keskusaukion pysäkki)-Siltakatu-Länsikatu-Yliopistokatu-Noljakantie-Nuottaniementie-Ritvakoivuntie-Noljakankaari-Erkinpellontie-Marjalantie-Lintuaidantie-Aurinkokatu-Sateenkaari, Hukanhaudan suuntaan Länsikatu-Siltakatu (Keskuspuiston pysäkki)-Itäranta-Vanharaitti-Tikkamäentie-Suvikatu-Niinivaarantie-Ilomantsintie-Lonikintie-Karjamäentie, ja Utran suuntaan Länsikatu-Kirkkokatu (Keskusaukion pysäkki)-Yläsatamakatu-Torikatu-Rauhankatu-Rantakatu-Utrantie-Lasinpuhaltajantie-Mustosenkatu.

Jos matkustajia ei ole reitin loppuun asti, bussit kääntyvät takaisin Länsikadulle.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä