Julkaistu 
Aimo Salonen

Kansaa riitti Kihaukseenkin Ilovaarin lauantaina

Joonas Ojajärven johtama Kihaus Folk -yhtye säesti lauantaina Perinnepihalla huutokatrillia. Aimo Salonen Joonas Ojajärven johtama Kihaus Folk -yhtye säesti lauantaina Perinnepihalla huutokatrillia.

Ilosaari täyttyi lauantai-iltana vaarirokkaajista, mutta hyvältä näytti Kihaus-alueellakin.

– Tämä päivä näyttää hyvältä siihen nähden, mitä Joensuussa tapahtuu samaan aikaan, toiminnanjohtaja Maria Iltola totesi lauantaina noin kello 22.35.

Iltola ei vielä voinut sanoa kertoa lipunmyyntimääriä, koska kukaan Kihauksen talkooporukasta ei ollut ehtinyt vielä ottaa lukuja ulos koneesta, mutta silmämääräisesti katsottuna kansaa riitti lauantaille varsin mukavasti.

– Oma yleisötavoitteeni viikonlopulle oli 2000, enkä uskalla vielä sanoa, miten sen kanssa käy. Voi olla, että siitä jäädään hiukan, muitta ei luku kovin kauas siitä voi jäädä.

Paleface joka tapauksessa täytti liikuntahallin ja myös piha-alueen tapahtumapaikoilla riitti musiikista ja tanssista nauttijia. Paikalle ehti myös Joensuun kulttuurijohtaja Sari Kaasinen.

– Kävin katsomassa tilanteen Ilovaarissa, ja siellähän oli hirveästi porukkaa. Halusin tulla katsomaan myös tilanteen täällä, Kaasinen totesi.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä