Julkaistu    |  Päivitetty 
Petra Mustonen

Ysäritunnelmaa Karhurockissa

Viime vuonna Kiteen Karhurockissa esiintyi muun muassa Sanni. Tänä vuonna tapahtuma on jälleen kaksipäiväinen. Viime vuonna Kiteen Karhurockissa esiintyi muun muassa Sanni. Tänä vuonna tapahtuma on jälleen kaksipäiväinen.
– Karhurock on vahvasti sellainen Kiteen paikallistapahtuma. Se näkyy meillä myös esiintyjävalinnoissa, pyrimme tuomaan esiin alueelta kotoisin olevia taiteilijoita, tapahtuman koordinoinnista vastaava PKO:n ryhmäpäällikkö Pasi Ripatti kertoo.

Edellisvuodesta poiketen Karhurock järjestetään nyt kaksipäiväisenä tapahtumana 3.–4. elokuuta. Perjantaina esiintyvät Uniklubi ja Oku Luukkainen, lauantaina Portion Boys, Kaukolasipartio, Petri Nygård ja saksalainen eurodance-yhtye E-Rotic. Perjantaina Radio Novan Retroperjantaista tunnettu DJ Oku Luukkainen soittaa vielä illalla pidemmän keikan Kiteen Karhussa. Lauantain jatkoilla esiintyy Esko Eerikäinen.

– Henkilökohtaisesti odotan ehkä kaikkein eniten Okun esiintymistä. Hän on lähialueelta lähtöisin, ja uskon, että kotiseuturakkaus tulee näkymään. Samoin Kaukolasipartion Ilja Teppo ja Johannes Teppo ovat oman kylän poikia.

Festarialue on yhtä vuotta lukuun ottamatta sijainnut aina ravintola Karhun pihapiirissä. Tänä vuonna aluetta tiivistetään, mutta paikka on edelleen sama.

– Muutoksella tavoitellaan tiiviimpää festaritunnelmaa. Karhun pihapiiri on niin iso, että vaikka kävijöitä olisi kerralla useampi tuhat, alue näyttää väljältä, Pasi Ripatti avaa.

Tiivistetylle festarialueelle sopii kerralla 1 500 ihmistä, mikä onkin tapahtuman kävijätavoite kumpanakin päivänä. Tavallisesti kävijöitä on ollut tuhannesta kahteen ja puoleen tuhanteen päivässä.

– Kävijöitä odotamme Kiteen lisäksi myös muun muassa Savonlinnasta ja Joensuusta. Tavoittelemme sellaista rempseää ysäribilemeininkiä, Ripatti kuvaa.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä