Julkaistu    |  Päivitetty 

Muumipeikko, Pikku-Myy, Vekararokissa esiintyy

Vuoden 2017 Vekararokissa nähtiin Kikattava Kakkiainen. Jarno Artika Vuoden 2017 Vekararokissa nähtiin Kikattava Kakkiainen.

Muumipeikko Niiskuneitinsä kanssa ja Pikku Myy, Pippuri Soikoon ja Merkkarit& Kai Kuutamo viihdyttävät lapsia ja lapsenmielisiä Vekararokissa, joka järjestetään Joensuun Ilosaaressa sunnuntaina 8.7.

Muumeilta luvassa on viidakkoseikkailu ja Merkkarit& Kari Kuutamo -kokoonpanolta Pallomerirock-show, joka yhdistää sirkuksen ja musiikin. Joensuulainen Pippuri Soikoon! tutustuttaa lapset eri musiikkityyleihin sambasta tangoon. 

 Vekararokki järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa nykyisellä paikallaan. Aiemmin tapahtuma on järjestetty yhtä aikaa Ilosaarirockin kanssa. Vekararokissa vierailee noin kolme tuhatta festarivierasta.

Popmuusikoiden toiminnanjohtaja Niina Hattusen mukaan Vekararokki on suunniteltu kokonaisuudessaan lasten ehdoilla.

- Viime kesän kokemuksen perusteella Vekararokki on löytänyt oikean ajankohtansa. Meille tuli paljon kiitosta vanhemmilta, jotka haluavat osallistua myös Ilosaarirockiin, Hattunen toteaa.

- Festari on monelle muksulle ensimmäinen isompi konsertti ja halutaan, että kokemus on kotoisa ja turvallinen. Hinta on myös hilattu niin alas, ettei sen pitäisi olla kynnys osallistumiseen.

Kahden euron hintaiset liput tulevat myyntiin maanantaina 25.6. Vekararokin järjestää Joensuun Popmuusikot ry.

 

 

 

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä