Julkaistu 

Joensuun lanseerasi #myjoensuu -hashtagin

Niinivaaran vanha vesitorni on monen joensuulaisen suosikkipaikka. Aimo Salonen Niinivaaran vanha vesitorni on monen joensuulaisen suosikkipaikka.

Joensuun kaupunki on julkaissut  #myjoensuu – Näytä se – Show it -kampanjan sosiaalisessa mediassa.

Joensuulaisia kannustetaan jakamaan kuva omasta lempipaikastaan, suosikkipoukamastaan tai kesän parhaasta jäätelöpaikasta Instagramissa #myjoensuu-hastagilla. Kampanjalla halutaan yhdessä osallistujien kanssa tuoda esille mielenkiintoisia vapaa-ajanviettotapoja. Kampanjan tukee Joensuun näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa kiinnostava ja elävänä kaupunkilomakohteena.

Kampanja-aika on 1.6.–31.10.2018. Kuvansa #myjoensuu-hastagilla merkinneet yksityishenkilöt osallistuvat kuukausittain hotellilahjakortin ja Vesikon lippujen arvontaan.

– Haluttiin löytää hauskaa ja mielenkiintoista tekemistä Joensuusta ja saada kaupunkilaiset kertomaan, mitä ainutlaatuista tekemistä täällä Joensuussa on. Usein hauskat asiat ovat piilossa tai salaisuuksia. Samalla kerromme matkailijoille, mitä Joensuussa voi tehdä. Kampanja on erityisesti tätä ajatellen kaksikielinen, tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen kertoo.

Kampanja linkittyy Joensuu 170 vuotta -juhlavuoteen. Kuvat kertovat, millaista on elää ja asua Joensuussa vuonna 2018.

– Samalla, kun kaupunkilaiset kertovat ainutlaatuisia ideoita sosiaalisessa mediassa, haluamme kertoa tämän päivän Joensuusta synttäreiden kunniaksi. Kaupungin syntymäpäivänä 29. marraskuuta muistamme erityisen ansioituneita kuvia ja kuvaajia erityismaininnalla, Pyykkönen jatkaa.

Kampanjassa on luotu #myjoensuu-hastag, jonka avulla Joensuussa otetuista kuvista muodostuu Instagramiin seurattava kuvavirta.  Hastag on otettu jo ennen kampanjaa hyvin vastaan. Tällä hetkellä kuvia on jo yli 200.

– Joensuussa ei ole ollut ennen yhtä hastagia, jota kaikki käyttäisivät. Haluamme, että tästä tulee kaikkien joensuulaisten hastag ja käyttö jatkuu tulevaisuudessa kampanjan loputtuakin, kertoo viestintäpäällikkö Reeta Knuuti.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä