Julkaistu    |  Päivitetty 
Hanna-Mari Lappalainen

Raatekankaan Tokmanni sai uuden ilmeen – tuhat ämpäriä meni tunnin sisään

Aluepäällikkö Nina Laukkanen, myymäläpäällikkö Jaana Tikka ja myyntijohtaja Mathias Kivikoski iloitsevat uudistetusta Tokmannista. Hanna-Mari Lappalainen Aluepäällikkö Nina Laukkanen, myymäläpäällikkö Jaana Tikka ja myyntijohtaja Mathias Kivikoski iloitsevat uudistetusta Tokmannista.

Uudistettu Raatekankaan Tokmanni vietti avajaisiaan tänään 17. toukokuuta, ja perinteiseen tapaan ensimmäisille asiakkaille jaettavat tuhat yllätysämpäriä menivät alle tunnissa.

Muun muassa myymälän järjestystä on uudistettu: ovista sisään astuttaessa avautuu laaja kodinosasto, jonka jälkeen tulevat pukeutumis- ja tee-se-itse-osastot. Elintarvikeosasto on entisellä paikallaan.

– Olemme miettineet asiakkaille mahdollisimman loogisen tuotemaailman ja järjestyksen, ja haluamme tuoda kokonaisuuksia esille hyvin, kertoo Tokmannin myyntijohtaja Mathias Kivikoski.

Uudistus tapahtui kaikkiaan viiden kuukauden aikana vähitellen.
– Olemme uusineet pikku hiljaa yhden kohdan kerrallaan, emmekä ole uudistuksen aikana olleet päivääkään suljettuna, toteaa Tokmannin aluepäällikkö Nina Laukkanen.

Myös ympäristöystävällisyys on huomioitu uudistuksessa: esimerkiksi myymälän loisteputket on vaihdettu puolet vähemmän kuluttaviin ledeihin, ja kylmäkalusteet ovat osin ovellisia pienemmän energiankulutuksen vuoksi. Tuotevalikoima on laajentunut muun muassa ruokaosastolla ja tee-se-itse-osastolla.

– Ruokapuolelle on tullut useampi sata tuotetta lisää. Meillä on myymälässä yhteensä noin 35 000 eri nimikettä tällä hetkellä, Mathias Kivikoski kertoo.

Myymälän uudistuksen ajan suljettuna ollut palvelutiski on saanut lisäkseen valmisruoat.
– Myös palvelutiskin koko on kasvanut huomattavasti. Ja grillihän on se meidän vetonaulamme, Nina Laukkanen tuumaa.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä