Julkaistu 

Ilosaarirock siirtyy maksurannekkeiden käyttöön – käteinen ja kortti eivät enää käy maksuvälineenä

Ilosaarirock siirtyy maksurannekkeiden käyttöön – käteinen ja kortti eivät enää käy maksuvälineenä Niko Jouhkimainen

Ilosaarirock tiedottaa verkkosivuillaan festivaalin siirtyvän useiden muiden suurten festivaalien tapaan cashless-maksutapaan eli sirullisien maksurannekkeiden käyttöön. Tämä tarkoittaa sitä, että festivaalialueella käteinen tai pankkikortti eivät enää käy maksuvälineenä, vaan jokainen ostotapahtuma tehdään maksurannekkeen avulla.

Cashless-maksutavassa rahan voi ladata jo etukäteen tulevalle maksurannekkeelle ostamalla lipun ja luomalla tilin lipun koodilla osoitteessa ilosaarirock.fi. Rahaa voi ladata rannekkeelle kaikilla yleisimmillä maksutavoilla, kuten verkkopankin kautta, luottokortilla tai mobiilimaksulla. Rahaa voi ladata myös festivaalialueen rahanlatauspisteillä käteisellä tai kortilla. Rahanlatauspisteitä tulee olemaan alueella kolme, ja niiden sijainnit ilmoitetaan festivaalialueen kartalla.

Pääsylippu vaihdetaan tuttuun tapaan rannekkeeseen, ja rannekkeen siru aktivoidaan samalla. Yhdelle rannekkeelle voi ladata kerralla maksimissaan 500 euroa, ja käyttämättömät rahat saa takaisin festivaalin jälkeen.

 

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä