Julkaistu    |  Päivitetty 

S-market Penttilänranta harjakorkeudessa

Penttilänrannan valmistuttua PKO:lla on yhteensä 28 S-Marketia. Penttilänrannan valmistuttua PKO:lla on yhteensä 28 S-Marketia.
S-market Penttilänrannan rakentaminen on edennyt aikataulussa ja rakennus on harjakorkeudessa. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) avaa uuden S-marketin kesällä. S-market sijaitsee Aittarannan alueella Penttilänkadun ja Vallilankadun risteyksessä.

Rakennusinvestoinnin arvo on noin kolme miljoonaa euroa, ja rakentamisen työllisyysvaikutus pohjoiskarjalaisille rakennusalan ammattilaisille on 20 henkilötyövuotta.

–  Olemme kuulleet myymälän valikoiman rakentamisessa PKO:n omistajia sekä muita alueen asukkaita herkällä korvalla. Meillä oli nettikysely, minkä lisäksi olemme saaneet paljon myös suoria toiveita. Uusi S-market kiinnostaa, koska erilaisia yhteydenottoja tuli useita satoja. Otamme nuo toiveet huomioon myymälän ja sen valikoiman suunnittelussa, toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

Uuden marketin katolle tulee aurinkosähköjärjestelmä, jonka 300 aurinkopaneelilla tuotetaan yli 20 prosenttia yksikön koko vuoden energian tarpeesta.

–  PKO:n tavoite sekä kaikessa uudisrakentamisessa että myymälöiden remonteissa on tehdä tiloista energiatehokkaat ja sitä kautta mahdollisimman ympäristöystävälliset, Juha Kivelä sanoo.

Uusi yksikkö tulee työllistämään vakituisesti 6-8 henkilöä. S-market Penttilänrannan marketpäälliköksi on nimitetty Anniina Vanhanen-Hämäläinen.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä