Julkaistu    |  Päivitetty 

Pride-festivaalin teemana on seniorit

Marja-Sisko Aalto esittelee uutuuskirjaansa ja saarnaa sateenkaarimessussa. Marja-Sisko Aalto esittelee uutuuskirjaansa ja saarnaa sateenkaarimessussa.
Toukokuussa Joensuussa järjestettävän Pohjois-Karjala Pride -kulttuurifestivaalin ohjelma on julkistettu. Viikon teemana on ikääntyminen ja sateenkaariseniorit.

Vasta vuodesta 1999 lähtien, kun kehotuskielto poistettiin laista, on homoseksuaalisuuden mainitseminen tiedotusvälineissä myönteisessä tai neutraalissa sävyssä ilman rangaistuksen pelkoa ollut mahdollista.

Senioriteemaan perehdytään viikolla peräti kolmen keskustelutilaisuuden voimin. Asialla ovat seniorit itse, terveydenhuollon asiantuntijat ja ehkä yllättäen myös nuoret.

Senioriteemasta huolimatta viikolla on tarjontaa kaiken ikäisille. Lapsille on oma puuhamaansa Ilosaaressa Lasten Pridessa lauantain puistojuhlan yhteydessä.

Viikolla nähdään pastori Marja-Sisko Aalto esittelemässä uutuuskirjaansa Joensuun pääkirjastolla ja Priden jälkitunnelmissa saarnaamassa sateenkaarimessussa Joensuun kirkossa.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä