Julkaistu    |  Päivitetty 
Karjalainen

Murskauskeskukselle ympäristöpalkinto

Pohjois-Karjalan ely-keskus on jakanut vuoden 2015 maakunnalliset ympäristöpalkinnot. Yrityssarjassa palkittiin Itä-Suomen Murskauskeskus Oy Joensuusta, yhteisösarjassa Pro Puruvesi ry ja henkilösarjassa Matti ja Reino Juutinen Verkkojoen kylältä Valtimolta.

Itä-Suomen Murskauskeskus Oy on ympäristöalan toimija, joka on erikoistunut hyödynnettävien jätteiden käsittelyyn ja ympäristöhuollon kokonaishallintaan sekä ympäristöalan tietojärjestelmien kehittämiseen.

Joensuussa sijaitseva käsittelykeskus tuottaa ja toimittaa vastaanotetuista materiaaleista korkealuokkaisia uusiokäyttöön tarkoitettuja tuotteita teollisuuden tarpeisiin.

Hyvällä syntypaikkalajittelulla sekä vastaanottokentällä suoritettavalla teknisellä lajittelulla pystytään erottelemaan jätelajikkeet hyötykäyttöön 100 prosenttisesti.


Itä-Suomen Murskauskeskus tarjoaa kaupan ja teollisuuden materiaalivirtojen hallintaan kehittämänsä ZeroWaste-jäteseuranta- ja raportointityökalun eli palvelee myös näin laajaa yrityskenttää maanlaajuisesti. Palkinnon vastaanotti toimitusjohtaja Jukka Karttunen.

Pohjois-Karjalan ely-keskus jakaa vuosittain ympäristöpalkinnon maakunnan luonnon ja ympäristön hyväksi toimineelle yritykselle, yhteisölle ja/tai henkilölle

Palkintoja on jaettu vuodesta 2002 alkaen.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä