Julkaistu 

Huojuva lato äänitti levyn Valtimolla

Pohjoiskarjalainen country-yhtye Huojuva lato äänitti neljännen albuminsa huhtikuussa Valtimon Rumoniemellä, rumpalinsa Keijo Korhosen vanhaan kotitaloon pystytetyssä studiossa. Lättähattu-nimen saanut albumi on nyt valmis ja julkaistaan heinäkuussa Pohjois-Karjalan keikoilla.

 – Lauluja Itä-Suomen muuttumisesta, elämästä Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa. Lättähattu sanana viittaa hyvin bändin kokoluokkaan ja vauhtiin. Mieluummin hitaasti, seisakkeiden ja sivuraiteiden kautta perille kuin nopeasti maakuntakeskuksesta toiseen, yhtyeen laulunkirjoittaja Suonna Kononen kertoo albumista, joka julkaistaan sekä cd:nä että vinyylinä.

Mukana levyllä on esimerkiksi keväällä ennakkosinglenä julkaistu Suomenhevonen-kappale.

– Ja sitten on muun muassa sellainen ralli kuin Joensuu (ne kehnot veivät meiltä Wanhan Jokelan), jossa palataan erääseen lakkautettuun ravintolaan.

Lättähatun Pohjois-Karjalan julkaisukeikat soitetaan Valtimon Murtovaaran talomuseon Murtovaara-folkissa torstaina 7.7., Valtimon ravintola Seiskassa kolmella keikalla perjantaina 8.7. ja lauantaina 9.7. ja Joensuun Teatteriravintolassa Popkatu-festivaalin klubilla torstaina 14.7.

Lisäksi Huojuvaa latoa työllistää Ilovaarirockissa perjantaina 15.7. soitettava Neil Young -tribuutti, joka esitetään Laura Kaljusen ja Marko & Heli Sillanpään kanssa.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä