Julkaistu    |  Päivitetty 
Arttu Laakkonen

Viikonlopun Heili tulee lauantaina

Lauantai on Heilipäivä. Arttu Laakkonen Lauantai on Heilipäivä.

Heilin viikonloppunumeron ilmestymispäivä muutettiin nyt myös virallisesti.

Karjalan Heilin viikonlopun numeron virallinen ilmestymispäivä vaihtui sunnuntaista lauantaiksi vuodenvaihteessa.

Suurimpaan osaan lukijoista muutos ei vaikuta millään tavalla, sillä yli 90 prosenttia viikonlopun Heilin painoksesta on löytänyt postilaatikoihin lauantaisin tähänkin saakka.

Moni tarkkaavainen lukija on asian kuitenkin pannut merkille, kertoo päätoimittaja Jentta Ilanmaa.

– Mukava huomata, että lehti luetaan tarkkaan. Muutenhan muutos ei juuri näykään kuin lehden sivuilla päivämäärämerkinnässä. Katsoimme kuitenkin aiheelliseksi muuttaa ilmestymispäivän lauantaiksi nyt virallisestikin, kun se  kerran on ollut käytäntöä jo pitkän aikaa.

Karjalan Heili ilmestyy Joensuun seudulla. Heiliä jaetaan kaksi kertaa viikossa yhteensä 50 122 postiluukkuun. Toinen ilmestymispäivä on keskiviikko.

Myös verkossa

Heili on viime vuoden loppupuolella uusiutunut myös verkossa. Kotisivuilla osoitteessa www.heili.fi julkaistaan kattava kokoelma lehden artikkeleita ilmestymispäivinä. Lisäksi verkossa julkaistaan uutisia ja muuta sisältöä myös erikseen.

– Kaikki lehden sisältö ei ole verkossa eikä kaikki verkkosisältö lehdessä, joten molempia kannattaa seurata, Ilanmaa vinkkaa.

– Heilin kotisivujen kävijämäärät ovat kasvaneet verkkouudistuksen jälkeen kohisten. Ja samalla linjalla jatketaan. Tarkoitus on tietysti koukuttaa kylmän viileästi kaikki lukutaitoiset ihmiset Joensuun seudulta.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä