Julkaistu 

Cheek Ilosaarirockiin

Nyt se varmistui: Cheek tulee Ilosaareen. Leena Pajari-Kosonen Nyt se varmistui: Cheek tulee Ilosaareen.

Rap-artisti Cheek ilmoitti lauantaina esiintyvänsä Ilosaarirockissa ensi heinäkuussa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Cheek soittaa joensuulaisfestivaalilla.

Ilosaarirock on aiemmin paljastanut kesän ohjelmistostaan tanskalaisen metalliyhtye Volbeatin sekä brittiläisen indierock-komeetan The 1975:n esiintymiset.

Ilosaarirock järjestetään 15.-17. heinäkuuta Joensuun Laulurinteellä.

Cheek on tällä hetkellä ylivoimaisesti Suomen suurin artisti. Rappari kiertää alkuvuodesta Suomen kaikkien aikojen laajimmalla jäähallikiertueella, johon on myyty yhteensä 75 000 lippua.

Tänään lauantaina vuorossa on loppuunmyyty Joensuun jäähalli.

Cheek oli myös ensimmäinen suomalainen artisti, joka onnistui myymään Helsingin olympiastadionin loppuun kahtena peräkkäisenä iltana. Loppuvuodesta 2015 julkaistu albumi Alpha Omega teki historiaa, kun albumin kaikki kymmenen raitaa nousivat Suomen top 10 -listalle.

– Vuonna 1984 Ilosaarirockissa esiintyi Dingo ja silloin luultiin, ettei Suomeen koskaan enää tule niin isoa artistia. Cheek pani kuitenkin paremmaksi. Hienoa saada Suomen suurin artisti Suomen parhaalle festarille, sanoo Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Huttunen.

Ilosaarirock julkaisee lisää ohjelmaa perinteisesti Sulon päivänä 13. helmikuuta.


Lisätietoja: www.ilosaarirock.fi

 

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä