Julkaistu    |  Päivitetty 

Musiikilla huumeita vastaan

Niin bändi- kuin säpinäkilpailuunkin voi ilmoittautua ensi sunnuntaihin saakka. Niin bändi- kuin säpinäkilpailuunkin voi ilmoittautua ensi sunnuntaihin saakka.
Joensuussa on pyörähtänyt käyntiin Music Against Drugs -päihdekasvatuskokonaisuus.

Kokonaisuus sisältää kaikkiaan 14 osatekijää, jotka on suunnattu kuntien nuorille sekä heidän parissaan työskenteleville ammattilaisille. Osatekijöitä ovat muun muassa Music Against Drugs bändikilpailu, Music Against Drugs Säpinää -kilpailu ja kouluviikko, joka huipentuu nuorten päihteettömään iltatapahtumaan perjantaina 27.11.2015 Joensuun urheilutalolla.

Paikallisilla bändeillä on mahdollisuus päästä esiintymään iltatapahtuman lavalle osallistumalla bändikilpailuun. Säpinää-kilpailussa puolestaan nostetaan esille Joensuun alueen nuoria, jotka ovat toiminnallaan luoneet tai edistäneet paikallisia harrastusmahdollisuuksia.

Molempiin kilpailuihin sekä iltatapahtuman toimintatorille voi ilmoittautua sunnuntaihin 25.10.2015 asti osoitteessa http://www.musicagainstdrugs.info.

Music Against Drugs ry on valtakunnallisesti lasten ja nuorten terveyttä, sosiaalista hyvinvointia sekä osallisuutta edistävä ehkäisevän päihdetyön järjestö.

Se järjestää ehkäisevän päihdekasvatuksen kokonaisuuksia lapsille ja nuorille ympäri Suomea.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä