Julkaistu    |  Päivitetty 

Yleisöäänestys: Ilmianna viime vuoden paras kaupunkikeskustateko

Vuoden kaupunkikeskustateosta palkittiin viime vuonna PunaMusta Oy:n asiakkuusjohtaja Esa Nykänen, joka oli sekä Joensuun Joulu -sarjakuvalehden että Talven taikaa -valoteoksen takana. Vuoden kaupunkikeskustateosta palkittiin viime vuonna PunaMusta Oy:n asiakkuusjohtaja Esa Nykänen, joka oli sekä Joensuun Joulu -sarjakuvalehden että Talven taikaa -valoteoksen takana.

Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virran perinteisen kaupunkikeskustateon voittaja valitaan tänä vuonna yleisöäänestyksellä.

Virta ja Karjalan Heili järjestävät yhdessä yleisöäänestyksen vuoden 2022 keskustateosta. Joensuun keskustatekokilpailuun haetaan tekoa, joka on positiivisesti vaikuttanut Joensuun keskustaan viime vuoden aikana. Kilpailun tarkoituksena on korostaa kaupunkikeskustan merkitystä sekä nostaa esille Joensuun kehittämistä eteenpäin vieviä ilmiöitä ja tekijöitä.

Ehdotuksen sisältö on vapaa. Kisan voi voittaa vuonna ilmiö, innovaatio, huikea tapahtuma tai henkilö, joka on toiminnallaan edistänyt Joensuun imagoa. Keskustateko voi olla myös onnistunut arkkitehtuuri, upea valaistus, kaupunkilaisia ilahduttanut tai keskustan viihtyisyyttä lisännyt teko.

Kilpailu on avoinna 29.3.–10.4. Ehdotus laaditaan selkeästi yhdelle A4:n sivulle mahdollisine valokuvineen sekä yhteystietosi. Palauta ehdotuksesi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse osoitteeseen Joensuun kaupunkikeskustayhdistys, Siltakatu 10 B 25, 80100 Joensuu. Kaikkien ehdotusten jättäneiden kesken arvotaan kolme 100 euron lahjakorttia.

Kilpailuehdotuksista järjestetään kansalaisäänestys Karjalan Heilissä, ja voittaja julistetaan 19.5.2023. Äänestäneiden kesken arvotaan Karjalan Heilin tuotepalkintoja. Kisan voittanut teko asetetaan ehdolle Elävät kaupunkikeskustat, EKK ry:n valtakunnalliseen keskustatekokilpailuun.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä