Viikon heilie

Kommentoi

Kahvipaketti hänelle tekee paluun viikon heilienä

Lupailimme alkuvuodesta että legendaarinen Kahvipaketti hänelle -sarja palaa lehtemme sivuille. Hieman siinä kesti, mutta nyt tuo päivä on koittanut. Paluu tosin tapahtuu hieman päivitettynä versiona.

Useiden vuosien ajan ilmestyneessä sarjassa otettiin yleisellä paikalla kuva satunnaisista ihmisistä ja valittiin heistä yksi, joka ympyröitiin ja kuva julkaistiin lehdessä. Itsensä tunnistanut onnekas sai vaivanpalkaksi käydä kahvipaketin toimituksesta.

Koska tehostaminen on päivän sana Heilin toimittajat eivät enää ota kuvia, vaan ihmiset saavat tehdä sen itse. Selfie-hengessä sarjan tunnistaa nimellä Viikon heilie.

Tarkoitusta varten on fotoliike Kuvanmaailman näyteikkunaan Siltakadulle ilmestynyt pieni kamera Heilin logolla. Kamera toimii liiketunnistimella ja kun sen liepeillä liikutaan, kamera alkaa nappailla kuvia kuva per sekunti -tahtiin.

Kuvat siirtyvät netin kautta toimitukseen ja viikon aikana kertyneistä kuvista toimitus valitsee voittajan. Jotta ei-kahvinjuojia ei sorsittaisi, kahvipaketin sijasta voittaja voi valita myös elokuvalipun.

Poseeraajia varten tiedoksi: kameran tarkennuspiste on merkitty katuun punaisella maalilla.

Hae Heilistä