Somesuhaaja

Blogin takaa löytyy pohjoiskarjalainen yliopistossa opiskeleva tekstityöläinen. Koulun ohella työskentelen toimittajana kaupunkilehti Karjalan Heilissä.
Motto: Mielenvikaisia ihmisiä on olemassa siksi, että me muut hullut tuntisimme itsemme viisaiksi.

Robotti Runkkunen

Suomalaiset eivät harrasta enää seksiä, mutta kansalaisten itsetyydytyksen kerrotaan lisääntyneen. Halujen puolesta ongelmaa ei siis ole, päinvastoin. Ongelmalliseksi tilanteen tekee se, että pieniä veronmaksajia ei sooloseksistä synny. Itsetyydys on entinen synti, nykyinen trendi ja johan sitä tarkoitusta varten on rakenneltu Japanissa masturbaatiorobottejakin. Ehkä meillä Suomessa vielä hävetään, mutta maailmalla ei.

Kansainvälistä masturbaatiopäiväähän vietetään 7.toukokuuta ja päivän kunniaksi San Franciscossa järjestetään masturboinnin maailmanmestaruuskilpailut. Kilpailu on avoin myös naisille, mutta miehethän senkin tietysti ovat omineet. Sooloseksin kaksinkertainen maailmanmestari  Masanobu Sato on työstänyt itseään pisimmillään 9 tuntia ja 58 minuuttia. Sato teki maailmanennätyksensä kalifornialaisessa "masturbatoriossa" ja hän kertoo treenaavansa kaksi tuntia joka aamu alkaen heti, kun tyttöystävä lähtee töihin. Saton tyttöystävä on todennut, että on tärkeää, että ihmisellä on harrastuksia, eikä siis "pane pahakseen". Ei ole Suomessa tuollaisia ymmärtäjänaisia.

Käteen vetäminen on Japanissa muuten niin suosittua, että heillä on jopa oma Robotti Runkkusensa, Masturbation Hero-supersankari. Mutta se japanilaisista. Pienen Aasian-sillan kautta takaisin suomalaisiin.
Kun suomalaisetkin ovat nyt siirtyneet buduaareihinsa runkkailemaan niin sopii kysyä, hoidetaanko samoilla hanskoilla tulevat vanhukset vai miten meidät suomalaiset saadaan taas lisääntymään? Aasialaisilla on väestönkasvun puolesta varaa pelleillä seksittömyydellä, meillä ei.

Vai pelastavatko lähihoitajarobotit tulevaisuutemme seniorisängyn pohjalla? Toistaiseksi porukkaa riittää eikä ole suurta hätää, sillä nehän ohjaavat työkkäristä lähihoitajakouluun kaikki kädettömätkin. Kollektiivinen kakkoshätä on vasta tulossa kun meitä autistisia ja sisäsiittoisia neandertaleja suomalaisia ei enää sikiä kuten ennen vanhaan. Liekö se sitten pelkästään huono asia kuitenkaan se? Ja kyllähän geeniperimämme rikastuttajia on rajan yli tulossa sitä mukaa, mitä vaan päästetään.

Vaikka robottivallankumousta kammoksutaan niin silti luulen, että ylikuumeneva lähihoitajarobotti välittää enemmän lämpöä ja empatiaa vanhukselle, kuin pukamat pitkällä vanhuksen luota toiselle juokseva 0.4 osa ihmishoitaja. Robotti on varmasti myös työkaverina paljon aikaansaavempi kuin 20 vuotta kortistossa lusinut ja lähihoitajaksi pakkokoulutettu empatiatykki- Eila, joka ei millään tunnu ymmärtävän, miksi Hackmanin ruokalusikalla ei muka voi tuseerata.

Roboteissa on muutakin etua. Sairaanhoitajakouluissa monen opiskelijan urahaave tyssää lääkelaskuihin, mutta kun tulevaisuudessa robotit annostelevat lääkkeet ja suoltavat raportin tietokoneelle automaattisesti, voidaan lääkelaskut sairaanhoitajakoulussa lopettaa kokonaan. Hoitsut voivat keskittyä hoitamiseen.

Miehille tämä robottien vallankumous lupaa pelkkää hyvää. Yllätys, yllätys, japanilainen robotisti Hiroshi Ishiguro rakensi Geminoid F-naisrobotin, joka muistuttaa parikymppistä aasialaisnaista. Ishiguro on rakentanut myös keski-ikäistä aasialaista miestä kuvaavan robotin, eli itsensä kaksoisolennon. Ajatus on kaunis, tulevaisuudessa meillä kaikilla on mahdollisuus maahantuoda laillisesti pieni ystävä tai valmistuttaa oman egomme jatke.

Tulevaisuudessa ei miehen tarvitse lähteä Pattayalle asti naisiin, jahka nämä Geminoidit yleistyvät. Tulevaisuudessa vaimon voi kokonaan korvata robotilla. Robotin voi ohjata nalkuttamattomaksi ja sen päätä ei särje ikinä, se on kuin nainen ilman omaa tahtoa, suomalaisen miehen korvaan tämä kuulostanee aika nannalta.

Naisrobotin voi myös viedä huoltoon jos se alkaa selittämättömästi narista, ja tulevaisuuden suomalaiset naiset kouluttautuvat robotinkorjaajiksi. Robottikaupoilla tulevaisuuden miehestä tuntuu samalta kuin nykynaisesta autokaupoilla. Jos ette pidä varaanne, saatte käytettyjen naisrobottien kaupasta pikkuvikasen ja liikaa ajetun Sirken, jonka perä fuskaa ja joka on kiertänyt ainakin kymmenellä eri jampalla koeajossa. Koska Sirke on valmistettu halpatuotantona Kiinassa, se ei kylmäkäynnisty perä-Pohjolassa ja sen osia ei tahdo löytää muualta kuin e-Baysta. Marjanpoimijana Sirke on kuitenkin lyömätön, ihan kuin joku kone!

En usko, että syntyvyys robottien myötä lisääntyy, mutta mitä merkitystä sillä edes on, koska suomalaisen miehen ja naisrobotin risteymästä syntyisi kuitenkin insinööri ja yksi insinööri vastaa sataa humanistia, ainakin jos nykyhallitukselta kysytään. Laadukkaat Gemino F:n kaltaiset naisrobotit ovat kovin kalliita ja seksi niiden kanssa on eittämättä melko mekaanista.
Suomalaisten miesten kannaltahan tilanne ei nykyisestä oleellisesti muutu, tuskin edes huomaavat eroa suomalaisen naisen ja robotin välillä? Miesroboteista ei tasa-arvonkaan nimissä tarvinne edes puhua, koska suomalainen nainen ei tarvitse miestä mihinkään, ja nykysinkkunaisen yöpöydän laatikon sisältö vaatii tänä päivänä muutenkin raskaan kaluston ajokortin ja robotiikan perustietoja.

Maksavat kyllä mahdottomasti nämä naisrobotit, mutta maksoivathan ne autotkin ennen kuin yleistyivät. Kertainvestointina kallis, mutta pitkällä juoksulla tulee halvemmaksi kuin avioero. Ja kun tympäännyttää, voi naisrobotin kytkeä pois päältä tai myydä eteenpäin. Sellaisen voi myös ostaa kaverin kanssa puoliksi, naisrobotit kun eivät motkota jonnin joutavia mistään naisten oikeuksista, sillä niillä ei ole sellaista raivostuttavaa ominaisuutta kuin tunteet.

Teollisuudessahan robotteja jo on, enkä siis puhu nyt insinööreistä. Roboteilla on korvattu kaikki se työ mikä on muutenkin ihmisille epämieluista. Meidän 400 000 työtöntä ymmärtää kyllä, miksi oli aika siirtyä linjastolta pysyvästi sivuun. Jääpähän ainakin aikaa harjoittaa sitä kauneinta asiaa itsensä kanssa aina siihen saakka, kun Geminoid F:n voi tilata Hobby Hallista osamaksulla. Ja ainahan töitä robotin tekijöille riittää.

Mieltäni vaivaa enää vain yksi kysymys: Millaisen miesrobotin suomalainen nainen itselleen rakentaisi, jos olisi ihan pakko?

Lopuksi blogitekstin aiheeseen liittyvä kansanmusiikkikipale:

Suomalaista kansanmusiikkia

Syyskiireitä meillä ja muualla
Kojon Sanna ja muut kaverini
 

Bloggarit

Toimitus
1 artikkeli
Tutkailua
27 artikkelia
Taivastelua
179 artikkelia
Aimo Salonen
141 artikkelia
Hilppa
11 artikkelia
Anna Tenhu
22 artikkelia
Tiltu Taimela
3 artikkelia

Uusimmat Blogit

Hae Heilistä

Hae Heilistä