Kummitusjuttu

Kirjoittaja on Joensuun kuuluisin kummitus, kaupungintalossa majaansa pitävä Hilppa. Hilppa kertoo blogissaan teatterilaisten kuulumisia.

Porukkaa pihalle

No saatiinhan ne porukat viimein pihalle tästä tönöstä. Männä vuosien meno kostautuu ja koko teatterin henkilökunta huilaa kuka minkinlaisen avustuksen varassa kuukauden päivät tämän vuoden aikana. Kun siihen lisätään työlainsäädännön mukaiset lomat ja kertyneet ylityöt, niin hiljaista tulee olemaan teatterin tienoilla ainakin jossain vaiheessa.

Ja minä suorapuheisena henkenä sanon, että kiitos tästä on rämäilyn. Yks’ jos toinen teatterilainen ihmetteli, että mistä sitä rahaa aikanaan riitti jos jonkinlaisiin käypäläisiin, vierailuihin ja yhteistuotantoihin, joita kävi seuraamassa vain kourallinen hippejä. Näissä henkistyneissä piireissä ei ole tapana keskittyä niin maallisiin asioihin kuin rahaan, mutta jotain minäkin ymmärrän Elon laskuopin perusteella. Se Elohan se muuten Vikin tänne palkkasi ja lähti pois teatterin hallituksesta ennen kun työn hedelmät alkoivat näkyä. Nyt kun on peet housussa, on vastuunkantajat vähissä! Maksajiksi joutuvat teatterin työntekijät, joiden toivomuksia ja hätähuutoja ei ajoissa kuultu.

Näinhän se kuvio on mennyt jo monesti aikaisemminkin. Teatteriyhdistyksen hallituksen jäsenten päät tässä pitäis saada pölkylle ja maksumiehiksi myös. Hallitus ei puheenjohtajansa johdolla aikanaan ole hoitanut talousseurantaa kyllin tarkasti ja hyväksyi vieläkin teatteria sitovin sopimuksin ohjelmiston, joka ei ole yleisön mieleen, vaan on enämpi vähempi egotrippiä.

En sanaile tämän enempää. Tiedän, että tämä jo riittää kiivaan keskustelun pohjaksi. Jään odottamaan kommentteja niin perinteisen, sähköisen kuin astraalimedian kautta.

 

Aristoteleestä Audi-mieheen
Taloyhtiöiden hallitukset ja mielikuvituksen puute
 

Bloggarit

Toimitus
1 artikkeli
Taivastelua
175 artikkelia
Tutkailua
25 artikkelia
Aimo Salonen
141 artikkelia
Hilppa
11 artikkelia
Anna Tenhu
22 artikkelia
Tiltu Taimela
3 artikkelia

Uusimmat Blogit

Hae Heilistä

Hae Heilistä