Joona Turunen ja Paavo Kähkönen

Kirjoittajat ovat Joensuun lyseon lukiolaisia, joita kiinnostavat numerot, vaikuttaminen, päättäminen, urheilu ja hyvä ruoka.

Mahdollisuuksien kevät /Joona

 

Osaltani menossa on mahdollisuuksia täynnä oleva kevät. Kirjoitan tätä tekstiä juuri lukion päättäneenä, viimeisestä yo-kokeesta aikaa on kulunut 2 tuntia. Tämän päivän maantiedon koe meni mukavan tuntuisesti, mutta keskiviikon matematiikan koe harmittaa edelleen kovasti. Kirjoitukset olivat se kevääni ensimmäinen mahis!

Heti ensi viikolla on mahdollisuus suoriutua kunnialla puolustusvoimien erikoisjoukkojen valintakokeesta, joissa mitataan kuntoa ja jutellaan mukavia. Sen reissun jälkeen alkaa pitkä ja lukutäyteinen kevät, sillä kesäkuun alussa odottavat kauppatieteiden pääsykokeet! Siihen riittääkin mukavasti lukemista, jonka olenkin jo kevyesti aloittanut aiemmin. Lueskelun ohelle otin mielenkiintoisen rojektin, nimittäin kuntavaalit. Varsin mukava haaste ja ennen kaikkea mahdollisuus! Huvikseen en suinkaan ehdolle asettunut, vaan tarkoituksena on aidosti päästä mukaan kehittämään Kontiolahtea valtuustoon. (tsekkaas lisää http://www.joonaturunen.com/kuntavaalit-2017/ !) Tietty näiden lisäksi bisnes-sektorilla mahdollisuuksia on rajattomasti!

 

Nyt ei auta kuin toivoa ihmeitä ja onnistumisia pitkin kevättä….:)

 

Erittäin mahdollisuuksien täyteistä kevättä kaikille!

 

Joona

Vaikea siitä on päästää irti, nuoruudestaan
Miten olet olemassa?
 

Bloggarit

Toimitus
1 artikkeli
Taivastelua
179 artikkelia
Tutkailua
27 artikkelia
Aimo Salonen
141 artikkelia
Hilppa
11 artikkelia
Anna Tenhu
22 artikkelia
Tiltu Taimela
3 artikkelia

Uusimmat Blogit

Hae Heilistä

Hae Heilistä