Sami-Petterin Lifestyle

Kirjoitan tyylistä, kauneudesta, hyvinvoinnista, sisustamisesta ja kulttuurista. Kirjoituksien sekaan mahtuu myös päivänpolttavia asioita.

Luukku 8 - Voi kun lumi peittäisi maan.

Viime lauantaina vietimme joensuulaisten bloggaajien kesken pikkujouluja. Teemana meillä oli linnan juhlat. Oli mukavaa tutustua uusiin ihmisiin ja ennen kaikkea joensuulaisiin bloggaajiin. Vaihdoimme kuulumisia ja keskustelimme blogeistamme. Tottakai otimme myös kuvia ja näitä kuvia voit käydä katsomassa Instagramissa hashtagilla #bloggaajienpikkaritjns ja #bloggaajienpikkarit2015.

Saimme yhteistyökumppaneilta/sponsoreilta, miksi niitä nyt haluaakaan kutsua, tuotteita käyttöömme ja loppuviikolla sitten päästään arvostelemaan niitä blogissa. Kokeilen tässä viikon varrella tuotteita itselleni, että on sit kokemusta mistä kertoa.

Eilen tein ensimmäisen prototyypin RANTA Design by Sami-Petteri käsilaukusta piirrosten tueksi. Nyt alkaa sitten ammattiompelijan etsiminen. Itse en ole mikään loistava ompelija nimittäin.

Itse näen suurena saavutuksena jo tämän prototyypin, mutta tiedän sen olevan todella kaukana siitä millainen sen pitäisi laadultaan olla, kun se on valmis. Nyt mun pitää vaan ahkerasti lotota, että saisin vaadittavan rahoituksen kasaan. Pääsis sit tekemään kunnon nahasta ja vähä isommalla volyymilla.

Muistattehan, että blogissani on menossa arvonta ”Piparin tuoksua, tonttujen juoksua, siinäkö joulu on?” -postauksessa. Vastaamalla blogissa olevaan kysymykseen, osallistutte arvontaa, joka suoritetaan 14.12.2015. Kyseiseen postaukseen pääsee tästä.

Nyt vielä se tärkein! Tämän päivän joulukalenterin luukun alta löytyy uudempaa joulumusiikkia. Antti Tuisku on julkaissut jo kaksi joululevyä ja tämä on hänen ensimmäiseltä levyltään. Nyt näyttää pahalta, että tulee musta joulu. Onneksi voimme ainakin haaveilla lumesta esimerkiksi tämän kappaleen tahtiin. Avaa luukku tästä!

Juha soitti ja syvensi keskustelua
Kuusi ja Ainolan tuoksut
 

Bloggarit

Tutkailua
25 artikkelia
Toimitus
1 artikkeli
Taivastelua
175 artikkelia
Aimo Salonen
141 artikkelia
Hilppa
11 artikkelia
Anna Tenhu
22 artikkelia
Tiltu Taimela
3 artikkelia

Uusimmat Blogit

Hae Heilistä

Hae Heilistä