Mietteitä maailman menosta ja ihmiselosta

Kirjoittaja on yhden kirjan julki saanut kaupunkilehden toimittaja, joka yrittää ymmärtää, mitä ihmettä tässä maailmassa ja oman pään sisällä oikein tapahtuu.

Kesäteatterin noviisin kehitys, osa 23: GOOOOOL!!!!!

Näin jalkapallon MM-lopputurnauksen aikaan kun ensi-ilta osui, tunnelmat voi purkaa vaikka hemmetin pitkällä eteläamerikkalaisella maalihuudolla. Tai sitten vain suomalaisella karjaisulla. JEEEEEEEEE!!!!!

 

Menipä hyvin! Vaikka nyt jännitti. Paikalla olivat esikoispoikani, hänen tyttöystävänsä ja vielä tyttöystävän vanhemmat. Toi se ylimääräisiä paineita. Läheisille ei halunnut luoda kiusaantunutta myötähäpeän fiilistä. Jännitys tuntui koko ensimmäisen näytöksen ajan kropan ylimäräisenä kireytenä, mutta jumprahuiti, se EI näkynyt eikä kuulunut esiintymisessä. Ainoa miinus on, että niiden viikolla sattuneiden autohölmöilyjen takia en uskaltanut ajaa Roukalahden alamäessä niin pitkälle kuin olisi ollut hyvä, ja poikani kertoi juuri, että esimerkiksi hän laitakatsomossa istuneena ei nähnyt minua autosta, joka jäi katsomon seinän katveeseen. Pitää yrittää uskaltaa edetä rohkeammin puolentoista viikon kuluttua.

 

Tuntuu hyvältä. Kuinka upeaa onkaan, että sain tehdä kesäteatteridebyyttini juuri Roukalahdessa, jossa on helkkarin tasokas ja hyvähenkinen porukka talonmiehestä näyttelijöihin. Janne, Piia, Krisu, Tiina, Kaitsu, Marja-Leena, Asko Minna, Martti, Seppo, Pentti, Harri, Arto ja Johanna. Kuinka teitä rakastankaan!

 

Siellä ne kaverit ovat edelleen karonkassa. Itse tulin jo kotiin pakkaamaan ja nukkumaan. Huomenna kun on edessä matka ensin Moskovaan ja siitä edelleen Bakuun. Lähdetään pianisti Kemalin kanssa hankkimaan aineistoa yhteiseen kirjaprojektiin, joka vaikuttaa yhden esityksen verran myös Avioliittosimulaattoriin. Viikon kuluttua oman pienen roolini hoitaa ammattilainen, ohjaaja Kaitsu.

 

Tulukee kahtomaan, ihmiset, myö ollaan hyviä! Ja pitäkeehän kaverit hauskaa siellä Liperin yössä. Kotikeittiössäni kohotan yhden oluen ja kuvittelen skoolaavani kanssanne.

Ainoastaan huono uutinen on hyvä uutinen
Kesäteatterin noviisin kehitys, osa 22: Kohtalaine...
 

Bloggarit

Taivastelua
106 artikkelia
Toimitus
1 artikkeli
Aimo Salonen
101 artikkelia
Hilppa
11 artikkelia
Anna Tenhu
22 artikkelia
Tiltu Taimela
3 artikkelia
Jussi Viljala
1 artikkeli

Uusimmat Blogit

Hae Heilistä

Hae Heilistä