Mietteitä maailman menosta ja ihmiselosta

Kirjoittaja on yhden kirjan julki saanut kaupunkilehden toimittaja, joka yrittää ymmärtää, mitä ihmettä tässä maailmassa ja oman pään sisällä oikein tapahtuu.

Kesäteatterin noviisin kehitys, osa 19: Ja mehän nautimme

Nauttikaa, sanoi ohjaaja Kaitsu, ja niin me teimme. Tänään katsomoon saapui koeyleisö, bussilastillinen Minnalle tuttuja ihmisiä, ja Kaitsu antoi kehoituksensa juuri ennen kuin Arto viritti valssin, joka aloittaa Avioliittosilmulaattorin. Me liu´uimme näyttämölle ja annoimme mennä.

 

Ennen ensimmäistä repliikkiä oli etäisesti jännitystä muistuttava tunne, mutta siitä se lähti. Täysin ilman mokia ei tästäkään läpimenosta selvitty, mutta nyt mukana oli sitä, mitä Kaitsu on koko kevään toivonut: ajatusta ja läsnäoloa. Vaikka repliikit menivätkin välillä pieleen jopa niin, että kaverilta jäi isku saamatta, esitys kulki eikä virheitä jääty hautomaan. Ei tähän tyytyväinen saa olla, mutta hyvä olo illasta jäi.

 

Tiedättekös, minä alan jo odottaa ylihuomista ja niitä 450 pohjoiskarjalaista yrittäjää, jotka täyttävät katsomon ja nostavat esiintymisjännityksen. Siihen valmistaudutaan vielä huomisella läpimenolla, joka vedetään ihan omalla porukalla.

Kesäteatterin noviisin kehitys, osa 20: Mentaaliha...
Kesäteatterin noviisin kehitys, osa 18: Alkakaa na...
 

Bloggarit

Taivastelua
106 artikkelia
Toimitus
1 artikkeli
Aimo Salonen
101 artikkelia
Hilppa
11 artikkelia
Anna Tenhu
22 artikkelia
Tiltu Taimela
3 artikkelia
Jussi Viljala
1 artikkeli

Uusimmat Blogit

Hae Heilistä

Hae Heilistä