Mietteitä maailman menosta ja ihmiselosta

Kirjoittaja on yhden kirjan julki saanut kaupunkilehden toimittaja, joka yrittää ymmärtää, mitä ihmettä tässä maailmassa ja oman pään sisällä oikein tapahtuu.

Kesäteatterin noviisin jehitys, osa 31: Kiitos!

Sunnuntaiaamu kello 6.58 ja olo on kuin Junnu Vainion tangosanoituksessa: oot ensimmäinen aatokseissain, miete myös viimeinen.

 

Lauantain yönäytökseen päättynyt teatterikesä täytti ajatukset heti herättyä, ja niihin samoihin ajatuksiin viitisen tuntia sitten nukahdin. Upea, asioita paljon muuttanut kesä on takana. Edessä on nyt uusia asioita, mutta niihinkin Roukalahden Aviolittosimulaattori vaikuttaa. Kuten Minna yöllä sanoi, kun porukalla joimme venäläistä sampanjaa ja söimme pohjoiskarjalaista lanttukukkoa: Ami, sinä olet nyt ihan eri mies kuin keväällä.

 

Olen. Sitähän lähdin kesäteatterilta hakemaankin, omien rajojeni ylittämistä. Myös Johanna sanoi yöllä, että tänä kesänä hän meni monien omien rajojensa yli. Kyynelsilmin näyttelijäkollega kiitti meitä muita kuluneista kuukausista.

 

Johanna, Minna, Marja-Leena, Asko, Martti, Seppo, Pentti, Arto, Harri, Janne, Kristian, Kaitsu ja Tiina. KIITOS!

 

Velipoka Jyväskylästä tuli vaimonsa ja esikoispoikansa kanssa katsomaan viimeisen esityksen. Nyt tuolta olohuoneesta kuuluu liikettä. Suljen läppärini ja hipsin keittiöön keittämään kahvia ja kyselemään, mitä Jyväskylään kuuluu.

 

Vanhat, rakkaat asiat pysyvät elämässä ja uusia on tulossa. Niitä kohti entistä vahvempana.

Mistä tunnistaa oikean retkeilijän?
Kesäteatterin noviisin kehitys, osa 30: Jekut siiv...
 

Bloggarit

Taivastelua
106 artikkelia
Toimitus
1 artikkeli
Aimo Salonen
101 artikkelia
Hilppa
11 artikkelia
Anna Tenhu
22 artikkelia
Tiltu Taimela
3 artikkelia
Jussi Viljala
1 artikkeli

Uusimmat Blogit

Hae Heilistä

Hae Heilistä