Abiturientin ihmeellinen elämä

Olen 18-vuotias lukion kolmatta vuotta opiskeleva outokumpulainen nuori nainen. Harrastuksiini kuuluu kuntosalin ja lukemisen ohella myös kirjoittamista ja politiikkaa. Elämäntavoikseni luokittelen hevoset ja karaten. Luonteeltani olen puhelias ja nauravainen. Rakastan hyvää ja huonoa huumoria tilanteessa kuin tilanteessa.

Kovaa valuuttaa

Kun on pakko kirjoittaa ja sitä ei halua tehdä facebookin seinälle naapurisovun säilyttämiseksi. Sitä varten blogi onkin hyvä ratkaisu. Aloitan teksitini kommentilla; jos jääkiekkofanitus, suurvaltapolitiikka ja talvisota eivät kiinnosta sinua, voit suosiolla lopettaa lukemisen tähän. Mutta jos ne kiinnostavat, jatka ihmeessä.

Kirjoitan tätä tekstiä reilu pari tuntia äskeisen jääkiekkotrillerin päättymisestä järkyttävässä tunnevyöryssä. Viimeksi tältä tuntui 2011 keväällä, kun kaikki meni paremmin kuin käsikirjoitukseen oli rohdittu kirjata. Ja nyt sen tekivät pojat, joista suurin osa on hädin tuskin minua itseäni vanhempia. Suomen kansa tuntuu yhdistyvän jälleen kerran hienolla tavalla. Suuret miehet kuten presidentti Sauli Niinistö ja Teemu Selänne juhlivat innoissaan voittoa ja näyttivät koko kansalle, että syytä on juhlia. Näin juhlijaikäpolven edustajana nostan peukkua.

Lue lisää...

Älä kuluta aikaas vaan käytä se

No nyt sitä sitten on mukava keli. Kirjoitan tätä tekstiä käsin äidinkielen kokeessa. Esseeni on ollut valmiina jo puolisen tuntia, mutta kokeesta saa poistua vasta kahdeltatoista, joten olisi pari tuntia aikaa tuhlattavaksi. Pienen pieni teiniangsti minussa ottaa vallan. Miksi?!

Olen aina pyrkinyt mitä tahansa tekstiä kirjoittaessani välttämään ainoastaan valittamista huonoista asioista. Niin teen nytkin, mutta aluksi on pakko hieman purppasta.

Lue lisää...

Nyt minusta tuntuu siltä, että...

...olisi hyvä aloittaa bloginsa kertomalla hieman itsestään. Olen siis abiturientti vuosimallia 2016. Ainakin tarkoitus olisi olla. Lukiota käyn Outokummussa ja lukion jälkeen ensisijaisena päämääränä olisi päästä opiskelemaan Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampukselle. Blogissani tulen jatkossa käsittelemään opiskelijaelämää ja sen erilaisia puolia. Myös ihan puhtaat päähänpistokset saattavat tuottaa tekstiä asiasta kuin asiasta.

Kuten blogini nimikin jo kertoo, on abiturientin elämä ihmeellistä. Varsinkin minulla. Toiset tuppaavat muuttamaan täysi-ikäistyttyään pois kotoa, mutta minäpä päätin tehdä päinvastoin. Asuttuani noin vuoden Outokummun keskustassa tulin pienen harkinnan jälkeen siihen tulokseen, että muutan takaisin äitini luo maaseudulle. Terveiset siis muuttolaatikoiden keskeltä.

Lue lisää...

Hae Heilistä

Bloggarit

Tutkailua
38 artikkelia
Toimitus
1 artikkeli
Taivastelua
183 artikkelia
Aimo Salonen
141 artikkelia
Hilppa
11 artikkelia
Anna Tenhu
22 artikkelia
Tiltu Taimela
3 artikkelia

Uusimmat Blogit

Hae Heilistä