Joona Turunen ja Paavo Kähkönen

Kirjoittajat ovat Joensuun lyseon lukiolaisia, joita kiinnostavat numerot, vaikuttaminen, päättäminen, urheilu ja hyvä ruoka.

Joona Turunen ja Paavo Kähkönen has not set their biography yet

Mahdollisuuksien kevät /Joona

 

Osaltani menossa on mahdollisuuksia täynnä oleva kevät. Kirjoitan tätä tekstiä juuri lukion päättäneenä, viimeisestä yo-kokeesta aikaa on kulunut 2 tuntia. Tämän päivän maantiedon koe meni mukavan tuntuisesti, mutta keskiviikon matematiikan koe harmittaa edelleen kovasti. Kirjoitukset olivat se kevääni ensimmäinen mahis!

Lue lisää...

Kontiolahtelaisista 38% on virallisesti nuoria – loputkin henkisesti /Joona

 

Vuoden 2016 alussa kunnassamme oli 14 827 asukasta, joista nuoria eli alle 29 vuotiaita peräti 38%. Kontiolahti on siis ikärakenteeltaan erittäin nuori kunta ja siksi sen kuuluu näkyä joka paikassa. Katukuvassa se näkyykin hyvin, mutta entäs muualla?

Lue lisää...

Miksi Suomi on hyvä maa investoinneille? /Joona

Miksi Suomi on hyvä maa investoinneille? /Joona

Mukavasti ja rennosti sujuneen kesän jälkeen on mukava palata kouluhommiin ja valmistautua parin viikon päästä oleviin yhteiskuntaopin YO-kirjoituksiin. Siksi ajattelin kirjoitella tänne tällaisen, ihan vain omaksi harjoitukseksi ja siun iloks! :)

 

Lue lisää...

Toivottavasti joulu nostaa suomen talouden ja hymyn kuusen latvaan /Joona

Toivottavasti joulu nostaa suomen talouden ja hymyn kuusen latvaan /Joona

     

                          

Lue lisää...

Koulutus kannattaa -mutta miks? /Joona

Koulutus kannattaa -mutta miks? /Joona

Hejjssan jälleen!  -Joona

 

 
Lue lisää...

Lempihommissa /Paavo

 

Lue lisää...

Moikka! /Joona

Nimeni on Joona Turunen (kuvassa tuo oikeanpuoleinen kaveri) ja nyt on aika ensimmäisen blogikirjoituksen. Tämän viikon kirjoituksessa kerron hiukan blogista ja itsestänikin. J

Alunhan tämä projekti sai, kun päätoimittaja Arttu Käyhkö soitti ja kysyi minua kirjoittamaan blogia tänne Heilin uusille nettisivuille. Sovimme kuitenkin, että otan tähän mukaan myös pari toveriani, sillä aikani on usein kortilla. Mukaan sainkin Paavo Kähkösen, joka opiskelee Joensuun lyseon lukiossa aivan kuten minäkin. Paavo tosin on jo ISO-ABI, kun minä vasta pikkuinen kakkonen. Annetaan kuitenkin Paavon itsensä kertoa myöhemmin lisää itsestään. Jos minun kalenterini on täydehkö niin sitten on myös Paavon kalenteri, mutta onneksi hän kerkesi mukaan tähän erittäin hienoon mahdollisuuteen!

Lue lisää...

Hae Heilistä

Bloggarit

Tutkailua
38 artikkelia
Toimitus
1 artikkeli
Taivastelua
183 artikkelia
Aimo Salonen
141 artikkelia
Hilppa
11 artikkelia
Anna Tenhu
22 artikkelia
Tiltu Taimela
3 artikkelia

Uusimmat Blogit

Hae Heilistä