Kolumni
Julkaistu    |  Päivitetty 
Anna Tenhu

Lihaläpsy!

Olipa kerran ”vitsi”, jonka mukaan kaksi rehevää lähiörouvaa keskusteli.

Toisen mukaan hänen miehensä varoitteli, että heidän lähiöön oli muuttamassa liuta ulkomaalaisia miehiä väkisinmakaamaan ja viemään kaikki naiset.

Pitkän pohdinnan jälkeen kaveri kysyi, vain vaivoin intoaan pidätellen ja permistään pöyhien; osasko se yhtään sanoo, et monelt ne tulee?

Ei paljon naurata. Monet naisihmiset kärsivät miehenpuutteesta, jopa ne avioliitossa elävät. Tilanne eskaloituu tiettyyn aikaan kuusta siihen, että kupeet värisevät jopa Pulttiboissin Herra 47:stä. Valehtelija tai kehoaan ymmärtämätön on se nainen, joka sisäisen hormonitsunaminsa kiistää.

Haluthan ne on keski-ikäisellä miehelläkin, mutta tuppaavat vaan monet avaamaan Pandoran lippaita väkisin. Baarissa eräs tyylikkäästi pukeutunut hopeakettu tarrasi takapuoleeni. Terävällä läpsäytyksellä sain nuo maksaläiskäiset kädet hellittämään otteensa kuiluni reunalta.

– Oho, ai eikö saa, yllättyi tämä taikuri tempustaan itsekin.

Nämä kosketuksenpuutteessa kärvistelevät ihmiset tulisi saattaa yhteen ja pian, ennen kuin tilanne eskaloituu. Etenkin yökerhoissa olisi monelle helpotus, jos klubin ovella jaettaisiin kaikille kourinnasta kiihottuville ihmisille sellaiset erityiset rannekkeet. Ja koska kourintaa on monen tasoista, olisi värillä väliä.

Ensimmäisen asteen kourijat puristelisivat peppuja vain silmillään. Kuin merikotkat he saalistaisivat katseellaan hennon keltaisin hihamerkein varusteltuja samiksiaan. Kun kohde olisi lukittu ja katsekontakti saatu, voisikin täräyttää heti kärkeen, että onpas hyvä perse, ja samanväristä kaulanauhaa pitävä kaappikourija saisi mitä tilasi. Joitakin viehättää kevyt hipaisu niskaan. Nämä yllätyssöpistelijät saisivat vaaleanpunaisen hihamerkin ja voisivat suudella keskenään kuin eskimot.

Sellaiset tosi voimakkaat kourijamiehet ja munienpuristelijanaiset varustettaisiin varoituskolmiotarralla, joka taputeltaisiin heille otsaan. He voisivat jahdata toisiaan pitkin iltaa ja vetäytyä puristelemaan toisiaan johonkin syrjäiseen loossiin.

Parhaimmassa tapauksessa he löytäisivät toisensa jo alkuillasta siirtäen Sodomansa läheiseen hotelliin. Mikäli ahdistelutilastoihin on uskominen, tulisi ”terovaaroista” ylitarjontaa illan edetessä, sillä miehet harrastavat luvatonta kopelointia enemmän kuin naiset.

Sen takia tasatunnein olisi sikahaku, jossa DJ huomioisi nämä jatkuvassa hälytysajossa olevat hormonimangustit ja soittaisi Sikaduon Kourin, kourin -kappaleen. Tämä väkevä tuolileikki saisi himokourijat ryntäämään tanssilattialle pelaamaan omaa lihaläpsyään. Yläfemma, veli!

Se ainoa varoituskolmiolla varustettu nainen, varmaankin se nainen siitä ”vitsistä”, pääsisi sellaiseen lihamyllyyn, että siinä eivät Kuomat paljon tanssiparkettia koskettelisi. Mutta kyllä minä sen hänelle soisin, ainakin mieluummin kuin itselleni.

Kommentoi

Hae Heilistä