Kolumni
Julkaistu    |  Päivitetty 
Cirsti

Apurahahakemus

Arvoisa kulttuuriministeri(ö), haen työskentelyapurahaa merkittävän kansallismielisen seksikirjan tekemiseen. Olen etninen suomalainen ja enimmäkseen heteroseksuaali naisoletettu, tarkoitan NAINEN, erotuksena niistä, jotka eivät ole varmoja.

Itse olen siis varma enkä siis osallistu mihinkään polkupyöräsosialistien keskusteluihin aiheista. Merkittävä kolumnisarjani merkittävässä Karjalan Heili -julkaisussa on avannut seksuaalisuutta sallivasti eri näkökulmista, nyt tässä kirjaksi puetussa mestariteoksessa seksuaalisuutta tarkastellaan kansallismielisesti, kuten kulttuuripolitiikkaa nyttemmin on linjattu.

Seksihän on siis tärkeää. Ilman seksiä ei olisi yhtään suomalaista koskaan ollutkaan. Näin johtopäätöksenä voi sanoa, että seksi on suomalaisuuden kovaa ydintä.

Kirjassani pohditaan suomalaista seksiä. On heinälatoseksiä, on hetekaseksiä. On seksiä väinämöishattu päässä. On kanteleensoittajien seksiä, runonlaulajaseksiä, aitan oveen koputtelu -esileikkejä, piika–renki-romantiikkaa, Ansan ja Taunon muistelua.

On Kekkosen aikaista seksiä, yya-seksiä ja nyttemmin sitten digiseksiä ja start up -seksiä ja robottiseksiä. (Jälkimmäiseen en tietysti kovin paljoa pureudu, koska siinä on ikävä ulkomaalais-teknis-vierasperäinen tuulahdus).

Perustelen apurahahakemustani sillä, että nämä aiheet ovat liian vähän esillä, ja liian vähänhän meillä lapsiakin syntyy. Siitä voisi päätellä, että seksiä on vähän, ja tähänkin asiaan voisi varmasti tällaisella kansallismielisellä seksikirjalla pureutua.

Siinä voisi olla seksivinkkejä suomalaisille pariskunnille, jotka ovat kyllästyneet aina samaan seksiin. Voisi lanseerata kokonaisen kansanliikkeen kansallismielisen seksin ympärille.

Sehän voisi olla sellaista vaikka, että esileikkinä tanhutaan hieman (Väyrysen Paavo voisi pitää kurssia, jos milloin politiikkakiireiltään ehtii), sitten keskustellaan kossupullon ja Edelfelt-kopion ääressä henkeviä ja sitten siirrytään makuuhuoneeseen, jossa on mukavia karjalaiskuosisia gobeliineja ja lakanoina Marimekkoa ja Vallilaa.

Siellä sitten suomalaiset voisivat hartaan kansallismielisessä tunnelmassa yhtyä soveliaaksi päätetyssä suomalaiskansallisessa asennossa.

Tämäntyyppinen kansallismielinen seksuaalikasvatus voitaisiin lanseerata myös osaksi maahanmuuttajien kotouttamista, että tietäisivät, että miten meillä on ollut tapana. Maassa maan seksitavalla.

Olen valmis panostamaan tähän paljonkin aikaani ja osaamistani, koska aihe on tärkeä ja monella tavalla koskettaa kansakuntamme kohtalonkysymyksiä.

Tällaisin perustein odotan jo kovasti apurahapäätöstäni päästäkseni ”hommiin”, (heh, huumoria).

Kunnioittavin terveisin pellon laidalta herrojen kanssa,

Kommentoi

Hae Heilistä