Julkaistu    |  Päivitetty 

Miehet paljastavat Tinder-kokemuksensa tämän päivän Heilissä

Kaikki eivät välttämättä ole Tinderissä sitä, miltä näyttävät. Kaikki eivät välttämättä ole Tinderissä sitä, miltä näyttävät.

Tänään ilmestyvässä Karjalan Heilissä on juttua Tinder-deittailun ihmeellisestä maailmasta.
Arviolta 100 000 ihmistä käyttää Tinderiä Suomessa. Väestöliiton selvityksen mukaan heistä yli 80 prosenttia toivoo löytävänsä sieltä itselleen jotain muutakin kuin yhden yön seuraa.
Heili haastatteli artikkelia varten useita miespuolisia nettideittaajia eri puolelta Suomea.

Miehet kertoivat omat kokemuksensa Tinderistä ja siellä kohtaamistaan naisista. Mikä sytyttää mielenkiinnon ja mikä sammuttaa sen?

Ovatko naiset olleet treffeillä sitä mitä oletettiin, vai onko deittiprofiilissa käytetty "värikynää"?
Koko artikkeli luettavissa luonnollisesti myös näköislehdestä ja sen jälkeen verkossa.
Verkkoartikkelissa julkaistaan miesten vastaukset kokonaisuudessaan ja lisäksi myös yhden naispuolisen tinderöijän kokemukset.

Mikäli lukijoillamme on kerrottavanaan Tinder-tarinoita ja nettitreffeistään kokemuksia, kirjoittakaa niistä meille toimituksen sähköpostiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Julkaisemme tarinoitanne Heilin verkkosivuilla ja Facebookissa. Parhaimmat (tai pahimmat) kokemukset palkitaan toimituksen harkinnan mukaan elokuvalipuilla, lisääthän siis vastaukseesi yhteystietosi. Vastaukset julkaistaan kuitenkin nimimerkillä.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä