Julkaistu    |  Päivitetty 

Bromanit palkittiin vuoden perheyrittäjinä

Joensuulaisen Broman Groupin Väinö H. Broman sekä Eero ja Harri Broman palkittiin Vuoden Perheyrittäjä -tunnustuksella EY Entrepreneur of the Year 2017 -juhlagaalassa. Tuomaristo vakuuttui omistajaperheen pitkäjänteisestä työstä yrityksen kehityksen ja kasvun eteen.

Tuomariston mukaan palkinto haluttiin antaa yrittäjäperheelle, joka on luotsannut menestyvää yhtiötä tuloksekkaasti ja omalta osaltaan tukenut yhteiskuntaamme jo vuosikymmenien ajan.

–  Broman Group on upea esimerkki tarinasta, jossa menestys on jatkunut sukupolvelta toiselle, totesi kilpailun johtaja Juha Hilmola.

Tuomaristo kuvaili Broman Groupia suunnitelmalliseksi kasvajaksi ja kehittyjäksi, jonka menestyksen vahvistajina toimivat perheen määrätietoisuus sekä panostukset yritykseen. Autojen varaosa- ja tarvikemyyntiin erikoistunut konserni työllistää yli 1500 henkeä ja kuuluu alan johtaviin toimijoihin Suomessa.

Päätökset palkituista yrittäjistä teki riippumaton tuomaristo.

Tuomaristo arvioi voittajaa pohtiessaan muun muassa yrittäjähengen, taloudellisten tulosten, strategian, toimintatapojen ja innovatiivisuuden lisäksi yrittäjän ansioita vastuullisemman ja paremman maailman rakentamiseksi.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä