Julkaistu    |  Päivitetty 

Tähtäimessä Liiga

Pelaajien nimikirjoitukset olivat kysyttyä tavaraa fanitapaamisessa. Toivo (kesk.) ja Paavo Saalasti (oik.) saivat juuri pelaajasopimuksen tehneen Teemu Väisäsen nimmarin. Pelaajien nimikirjoitukset olivat kysyttyä tavaraa fanitapaamisessa. Toivo (kesk.) ja Paavo Saalasti (oik.) saivat juuri pelaajasopimuksen tehneen Teemu Väisäsen nimmarin.
Kauppakeskus Isossa Myyssä maanantaina esittäytyneiden Jokipoikien hallituksen puheenjohtajan Jarkko Immosen mukaan seuralla on tulevaisuudessa vain yksi tavoite – nousta Liigaan.

–  Jääkiekkoliitto ja liiga neuvottelevat parasta aikaa sarjojen avaamisesta. Vielä ei ole varmuutta minkälaiseksi sarjasysteemit tulevaisuudessa muovautuvat, mutta kun sarjat avautuvat, haluamme olla valmiina, Immonen kertoo.

–  Toimintamme tähtää siihen, että tulevaisuudessa olemme valmis organisaatio Liigaa varten. Tätä tavoitetta kohti mennään talous edellä.

Immosen mukaan Jokipoikien tavoitteena on olla ei pelkästään joensuulainen, vaan myös itäsuomalainen joukkue.

–  Emme pysty siihen yksin, mutta kun saamme tavoitteeseen mukaan kaikki sidosryhmät – kannattajamme, yhteistyökumppanimme ja koko kaupungin, niin siinä onnistutaan.

Viime kaudella Jokipojat sijoittui runkosarjassa viidenneksi ja pelit päättyivät puolivälieriin, joissa joukkue hävisi Kiekko-Vantaalle 4-0. Talouden puolesta kausi oli hiukan tappiollinen.

Lippujen hinnat keräsivät viime kaudella pientä sanomista, ja tälle kaudelle lippujen hinnottelua on hieman muutettu.

Kotiotteluiden lippujen hinnat tullaan jakamaan kolmeen eri kategoriaan vastustajasta riippuen. Lisäksi opiskelijoille on luvassa iso kädenojennus.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä